Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Elektriauto rentimine

Elektriauto rentimine

Oma laadimiseelistuste haldamine

Navigeeri auto seadetes aku laadimisel juurde

Laadimisplaan

Vali kolme erineva laadimisvõimaluse vahel:

  • Tasuta laadimine - Sa katad kõik laadimiskulud ja annad rentnikule juurdepääsu laadimisvõrgule.
  • Esmane laadimine kaasa arvatud - Rentnik ei maksa aku vahe eest kättesaamise ja tagastamise vahel. Rentnik maksab aga laadimise eest rendi ajal.
  • Rentnik maksab kogu laadimise eest - Rentnik peab tasuma või hüvitama aku vahe aku kättesaamise ja tagastamise vahelisel ajal. Rentnik maksab ka laadimise eest rendi ajal. Kui sinu auto on Keyless (võtmeta), arveldatakse tasu või tagasimaksmine automaatselt.

Eraldi laadimispunkt (ainult Keyless)

Kui sinu auto on Keyless, on sul võimalus nõuda, et rentnikud ühendaksid sinu auto oma spetsiaalsesse laadimispunkti. Nõua seda võimalust ainult siis, kui saad tagada laadimispunktile juurdepääsu kogu aeg ning maksad laadimise kulud, kui see on ühendatud.

Vali kahe võimaluse vahel: - Ühendamine laadijaga nõutav - rentnikele antakse juhised auto ühendamiseks sinu spetsiaalse laadijaga, vastasel juhul nõutakse tasu, mis makstakse sulle hüvitisena. Tasu suurust näed oma aku laadimise lehel. - Ühendamist laadijaga ei nõuta - Rentnikelt ei nõuta auto ühendamist laadijaga.

Laadimisaeg

Siin saad automaatselt blokeerida oma auto kalendri saadavuse rentide vahel, et tagada piisav laadimisaeg. Saad valida mitme võimaluse vahel.

Selgete juhiste kirjutamine

Paljud rentnikud ei ole kunagi varem elektriautoga sõitnud, seega on oluline uuendada oma juhiseid ja kirjeldust, et ennetada küsimusi, mis rentnikel võivad tekkida.

Navigeeri juhiste ja kirjelduse juurde oma auto seadetes.

Auto profiili kirjeldus

  • Millise aku tasemega soovid autot välja rentida? (Pea meeles, et GoMore eeldab, et autodele antakse minimaalne aku laetuse tase. Konkreetset väärtust näete aku laadimise lehel).
  • Milline on sinu auto sõiduulatus? See aitab rentnikel oma reisi planeerida. Ole realistlik, maini selliseid asju nagu temperatuuri või sõidustiili erinevus aku kasutamisel.
  • Kas sinu auto toetab kiirlaadimist ja kuidas see toimib?

Pea meeles, et me selgitame, millise laadimisplaani oled valinud ja millised on pistikupesa nõuded sinu auto profiilis, seega ei pea sa seda mainima.

Auto kättesaamine

Kui sinu autol on spetsiaalne laadimispunkt, kirjelda selgelt kus see asub ja esita samm-sammult juhised, kuidas auto pistikust lahti ühendada.

Rentimise ajal

  • Kui pakud tasuta laadimist, anna rentnikule teada, millisele laadimisvõrgule juurdepääsu võimaldad. Kas on olemas laadimisnupp või juurdepääs rakendusele? Maini neile kõik, mida nad peavad teadma, et autot hõlpsasti laadida.
  • Kas on mingeid konkreetseid laadimisjaamasid mida sa soovitad?
  • Anna samm-sammult juhiseid, kuidas autot laadida.

Auto tagastamine

Kui sinu auto on Keyless ja vajad tagastamisel pistikupesa, esita samm-sammulised juhised selle kohta, kuidas auto laadimispunktiga ühendada ja kuidas teada saada, kas auto on laetud. Meie rakendus teeb rentnikele väga selgeks, et nad peavad sinu auto laadimisjaamaga ühendama. Kui autot ei ühendata, arveldatakse neilt tasu.

  • Kas on mõni lähedal asuv laadimisjaam, mida soovitad kiireks laadimiseks?

Ära muretse, kui sul on võtmevaba auto ja nõuad ühendamist laadimisjaamaga, teeme rentnikule väga selgeks, et ühendamine on vajalik autot tagastades.

Kas said küsimusele vastuse?

Kas sul on veel küsimusi?

Võta meiega ühendust