Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Rentniku abi Elektriauto rentimine

Elektriauto rentimine

Elektriauto otsimine

Autot otsides saad filtreerida elektriautosid avades Filtrid > Kütusetüüp ja valides Elektriline.

Mõnda elektriautot eristab otsingutulemustes märk, millel on kirjas kas tasuta laadimine või esmane laadimine kaasa arvatud.

Kui vaatad auto profiili on lehe ülaosas auto reitingute all selgelt märgitud kui auto on elektriauto.

Elektriauto konkreetsete laadimisnõuete kohta lisateabe saamiseks loe auto profiilis esitatud üksikasju.

Mida oodata elektriauto rentimisel

Meie rakendus juhendab sind nii palju kui võimalik elektriauto rentimise protsessi käigus, kuid kui millegis kahtled, soovitame alati saata omanikule sõnumi ja küsida abi.

Kes maksab laadimise eest?

Erinevatel autodel on erinevad laadimispoliitikad. Kui vaatad auto profiili, keri allapoole laadimispoliitika sektsiooni. Sealt leiad teavet selle kohta mida auto kättesaamisel oodata, sealhulgas üksikasjad selle kohta, kes mille eest maksab ja kas auto tuleb tagastamisel vooluvõrku ühendada.

Kuidas elektriautot laadida?

Laadimine erineb sõltuvalt renditava auto mudelist.

Selleks, et saada vajalikku abi, soovitame järgmist: 1. Paljud omanikud annavad rakenduses juhiseid. Ava rakendus ja näed oma praeguse rendi broneeringu üksikasju. Lehe allosas, jaotises Sinu rendid peaks olema link nimega "Hea teada rentimise ajal". 2. Kui sa ei leia seda, mida otsid, saada omanikule sõnum ja palu abi. 3. Võid ka otsida "Kuidas laadida" ja konkreetset renditava auto mudelit oma valitud otsingumootorist.

Üldiselt on auto laadimine järgmine: 1. Ava laadimisport vajutades õrnalt väljastpoolt või kasutades nuppu auto sees. 2. Võta laadimiskaabel pagasiruumist ja ühenda see auto ja laadimispunktiga. 3. Alusta laadimist järgides laadimispunkti juhiseid. 4. Eemalda laadimiskaabel ja pane see tagasi auto pagasiruumi.

Kust ma leian laadimisjaamad?

Otsi oma "laadimisjaam" endale sobivast rakendusest. Kahtluse korral planeeri see juba enne om a renti ja märgi üles, kus sinu marsruudil asuvad laadimisjaamad.

Kui kaugele ma saan elektriautoga sõita?

Elektriauto sõiduulatus sõltub aku suurusest, sõiduviisist ja keskkonnateguritest, näiteks temperatuurist. Näiteks linnas aeglaselt sõites kulub akut vähem kui kiirelt maanteel sõites.

Mis siis, kui ma vajan rendi ajal abi?

Navigeeri jaotisele "broneeringud" ja vali soovitud broneering. Lehe allosas, jaotises Sinu rent on link "Kuidas laadimine toimib", mis selgitab kõiki üksikasju selle konkreetse auto laadimisomaduste ja -nõuete kohta.

Mõned omanikud kirjutavad oma elektriautode kohta konkreetset teavet ka leheküljel "Hea teada rentimise ajal", mis asub lehe allosas jaotises "Sinu rendid".

Kas said küsimusele vastuse?

Kas sul on veel küsimusi?

Võta meiega ühendust