Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Paranda oma rendikogemust GoMore Keyless'iga

Paranda oma rendikogemust GoMore Keyless'iga

Paranda oma rendikogemust GoMore Keyless'iga

Kui oled GoMore'is autoomanik, siis võib sind huvitada rendiprotsessi parandamine GoMore Keyless'i abil. See uuenduslik tehnoloogia võimaldab sujuvat rendikogemust, võimaldades rentnikel sinu sõidukit ilma sinu füüsilise kohalolekuta vastu võtta ja tagastada. Siin on kõik, mida pead teadma GoMore Keyless'ist, sealhulgas selle eelised, ühilduvusnõuded ja kulud.

Mis on GoMore Keyless?

GoMore Keyless on tehnoloogiline lahendus, mis on integreeritud GoMore rakendusega, mis võimaldab autot avada ja lukustada rakenduse kaudu, kõrvaldades vajaduse otsese kokkupuute võtmetete vahetamiseks omanike ja rentnike vahel. Autod, mis on varustatud GoMore Keyless'iga, on rakenduses tähistatud rohelise lukustussümboliga.

Peamised omadused:

  • Automaatne broneeringute kinnitamine: Kui kiirbroneering on sisse lülitatud, siis saab rentniku broneeringud automaatselt kinnitada, võimaldades lühikese etteteatamisega auto kättesaamist.

  • Iseteenindusega kättesaamine ja tagastamine: Rentnikud saavad auto iseseisvalt kätte ja selle tagastada. Nad peavad rendi alguses ja lõpus dokumenteerima auto seisukorra, kütusetaseme ja läbisõidu, tagades läbipaistvuse ja vastutuse.

Ühilduvus GoMore Keyless'i jaoks

Kas ma saan GoMore Keyless'i oma autosse paigaldada?

  • Ühilduvus: Sinu sõiduk peab ühilduma Keyless-tehnoloogiaga ja vastama GoMore rendiautode tingimustele. Enamik kaasaegseid sõidukeid võimaldavad seda funktsiooni kasutada.

  • Tingimused: Sinu auto peab olema heas töökorras, vastama ohutusstandarditele ja olema alla teatud arvu aastate vana, et tingimustele vastata. Võta meiega ühendust, et rohkem teada saada.

GoMore Keyless hinnakujundus

Tellimuskulud

  • Kuuhind: GoMore Keyless nõuab tellimust, mille hind on fikseeritud kuutasu. See tasu hakkab kehtima alates päevast, mil Keyless-seade paigaldatakse. Võta meiega ühendust, et rohkem teada saada.

  • Paigaldus ja hooldus: GoMore katab seadme paigaldamise ja eemaldamise kulud. Seadme paigaldamisega ei kaasne esialgseid kulusid.

Tellimuse eelised

  • Rohkem renditehinguid: GoMore Keyless'iga autod kipuvad lihtsuse ja mugavuse tõttu sagedamini renditud olema.

  • Pikaajaline kasutus: Võid Keyless-seadet oma autos hoida nii kaua kui soovid, tingimusel, et tellimus on aktiivne. Kui otsustad oma auto müüa või kui see on täielikult amortiseerunud, tuleb seade GoMore'ile tagastada.

Kokkuvõtteks

GoMore Keyless on loodud selleks, et muuta autorent lihtsamaks ja mugavamaks nii omanikele kui ka rentnikele. Selle tehnoloogia kasutuselevõtuga saad GoMore'is märkimisväärselt suurendada oma rendipakkumise atraktiivsust ja praktilisust, mis toob kaasa rohkem broneeringuid ja suurema tulu. Kui oled huvitatud GoMore Keyless'ist, siis võta meiega julgelt ühendust.

Kas said küsimusele vastuse?

Kas sul on veel küsimusi?

Võta meiega ühendust