Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Rendikindlustus ja kahjud Mida teha, kui rendiauto on kättesaamisel kasutamiskõlbmatu?

Mida teha, kui rendiauto on kättesaamisel kasutamiskõlbmatu?

Kui rendid GoMore'ist autot, siis eeldad, et sõiduk on kättesaamise ajal puhas ja sõiduvalmis. Kui aga leiad, et autoga ei saa tehniliste või muude probleemide tõttu sõita, siis järgi järgmisi samme:

Viivitamatud toimingud

  1. Võta ühendust omanikuga: Teavita autoomanikku probleemist viivitamatult. Kontaktandmed leiad oma rendikinnitusest ja GoMore rakendusest.

  2. Dokumenteeri auto seisukord: Tee fotosid või videoid, mis näitavad auto seisukorda ja konkreetseid probleeme, mis takistavad sellega sõitmist. See dokumentatsioon on oluline olukorra kontrollimiseks.

Võta ühendust GoMore klienditoega

  • Võta abi saamiseks ühendust: Kui sa ei suuda probleemi otse autoomanikuga lahendada, võta edasiseks abistamiseks ühendust GoMore'i klienditoega. Seda saad teha rakenduse või veebilehe kaudu.

  • Esita üksikasjad: Selgita olukorda ja esita kõik kogutud tõendid, näiteks fotod või kirjeldus tehniliste probleemide kohta.

Alternatiivsed lahendused

  • Asendusauto: Sõltuvalt teiste autode saadavusest aitab GoMore vajadusel leida sulle asendusauto. Vastasel juhul aitame broneeringu tühistada, et saaksid broneerida teise auto omal valikul.

  • Maksete tühistamine ja tagasimakse: Kui asendust ei ole saadaval ja autot ei saa kasutada, hõlbustab GoMore broneeringu tühistamist. Sul on õigus saada täielik tagasimakse juba tasutud tasude eest.

Olemasolevate kahjustuste registreerimine rendilepingus

Autot GoMore kaudu rentides peavad nii rentnikud kui ka omanikud tagama, et sõiduki seisukord oleks täpselt dokumenteeritud, et vältida vaidlusi või arusaamatusi. Siin on kirjas, kuidas olemasolevad kahjustused tuleks GoMore rakenduses olevas rendilepingus registreerida:

Omanikele

  • Dokumenteeri enne kuulutamist: Enne kui lisad oma auto GoMore'i rentimiseks, dokumenteeri kõik olemasolevad kahjustused. See hõlmab detailsete fotode jäädvustamist ja iga kahjustuse kohta kirjelduse kirjutamist.

  • Registreeri olemasolevad kahjustused oma auto kuulutuses: Olemasolevad kahjustused tuleb enne rendi algust selgelt ära märkida rakenduses olevas rendilepingus. Seda tehakse sinu profiilil oleval auto kuulutuse lehel.

  • Värskenda vajadusel kuulutust: Kui tekivad uued kahjustused või kui varasemad kahjustused süvenevad, uuenda lepingut vastavalt enne järgmist renti.

Rentnikele

  • Kontrolli lepingut: Auto kättesaamisel vaata hoolikalt läbi rakenduses olev rendileping, et veenduda, et kõik olemasolevad kahjustused on loetletud. Võrdle auto tegelikku seisukorda autoomaniku esitatud dokumentatsiooniga.

  • Teata erisustest: Kui märkad üleandmise käigus rendilepingus kirjeldamata kahjustusi, veendu, et need lisatakse lepingusse enne rendi alustamist. Seda saab teha rendilepingus auto kättesaamisel.

Täpse dokumentatsiooni tähtsus

Olemasolevate kahjustuste täpne dokumenteerimine rendilepingus on oluline:

  • Kõigi osapoolte kaitsmiseks: See tagab, et rentnikke ei peeta vastutavaks kahjustuste eest, mida nad ei põhjustanud ja omanikud saavad nõuda täpset hüvitist kõigi uute kahjustuste eest.

  • Vaidluste ennetamiseks: Selge dokumentatsioon aitab vältida vaidlusi kahjustuste üle, mis võisid olla olemas enne rendi algust.

  • Usalduse säilitamiseks: Läbipaistvus kahjustuste teatamisel soodustab usaldust omanike ja rentnike vahel, aidates kaasa positiivsemale rendikogemusele.

Neid juhiseid järgides saavad nii autoomanikud kui ka rentnikud tagada sõiduki seisukorra õiglase ja läbipaistva käsitlemise, mis parandab üldist rendikogemust GoMore lehel.

Kas said küsimusele vastuse?