Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Äriauto rent Ettevõtte autode rent GoMore 'is: juhend autoomanikele

Ettevõtte autode rent GoMore 'is: juhend autoomanikele

Kui sul on GoMore autoomanikuna sõidukeid, mis ei ole registreeritud eraisikute reisijate- või kaubaveoks, näiteks kollasel numbrimärgil või tarbesõidukid, võid oma sõidukit ikkagi meie platvormi kaudu välja rentida. Siiski on teatud tingimused ja kindlustusnõuded, mida pead täitma. Siin on kõik, mida pead teadma oma ettevõtte sõidukite GoMore lehel üles riputamise ja rentimise kohta.

Sõiduki registreerimine ja kindlustus

Mitte-eraisikutele kuuluvad sõidukid

  • Registreerimistüübid: Kollasel numbrimärgil või tarbesõidukiteks klassifitseeritud sõidukid, mis ei ole eraomandis, ei kuulu GoMore erarendite kindlustuslepingu alla.

  • Kuulutamine ettevõtte sõidukina: Kui lisad sellise sõiduki GoMore lehele, pead selle registreerima ettevõtte sõidukina.

Kindlustusnõuded

  • Kohustuslik kindlustus: Ettevõtte omanikuna pead omama kõigi renditehingute jaoks oma kindlustuskaitset. Kindlustus peab minimaalselt sisaldama kaskot, liikluskindlustust ja õnnetusjuhtumikindlustust ning teeäärset abi. Kindlustuse omavastutus ei tohi olla kõrgem kui meie renditingimustes sätestatud.

  • Teeäärne abi: See teenus peab olema kõigile rentnikele kättesaadav ööpäevaringselt ilma lisatasuta.

Vastutus rendi ajal

Kahjude käsitlemine

  • Omaniku vastutus: Ettevõtte omanikuna vastutad täielikult rendiperioodi jooksul tekkivate kahjude eest.

  • Abi GoMore'lt: Kuigi GoMore ei vastuta kahjude eest enne renti, selle ajal ega pärast seda, saame me aidata rentnikult omavastutuse või kahjukulusid sisse nõuda, kui remont on dokumenteeritud. See abi hõlmab vajadusel ka sinu ja rentniku vahelise suhtluse abistamist.

Nõutav dokumentatsioon

  • Remonditõend: Kulude hüvitamise hõlbustamiseks pead esitama dokumentatsiooni, nagu näiteks kindlustusseltsi omavastutuse arve või remondikohalt saadud arve ja töökoja aruande.

Maksu- ja õiguslikud kaalutlused

Maksukohustused

  • Maksuaruandlus: Kõik maksuaruandlusega seotud küsimused, mis on seotud GoMore kaudu välja renditud äriregistrisse kantud sõidukite erakasutusega, on omaniku vastutusel.

  • Vastutus: GoMore ei vastuta sinu sõiduki rentimisest tulenevate maksumõjude eest ega võta endale selles osas mingeid kohustusi ega vastutust.

Kokkuvõtteks

Ettevõtte sõidukite rentimine GoMore'is hõlmab eritingimusi, eriti mis puudutab kindlustust ja kahjude käsitlemist. Tagades, et sinu sõidukid on õigesti registreeritud ettevõtte rendiautodena ja täielikult kindlustatud, saad GoMore platvormi täielikult ära kasutada, et teenida tulu oma kommertsautopargist, järgides samal ajal kõiki regulatiivseid nõudeid.

Kas said küsimusele vastuse?