Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Äriauto rent Ettevõtte rendiautode nõuded GoMore'is

Ettevõtte rendiautode nõuded GoMore'is

Ettevõtte rendiautode omanikud, kes oma sõidukeid GoMore'is välja rendivad, peavad vastama teatud standarditele, et tagada autode ohutus, töökindlus ja vastavus kohaliku turu nõuetele. Siin on detailne ülevaade ettevõtte rendisõidukitele esitatavatest nõuetest kõigil GoMore turgudel:

Üldised nõuded sõidukitele

  • Äriregistrisse kandmine: Sõidukid peavad olema registreeritud ärisõidukitena ja vastama vastava riigi äriliseks kasutamiseks kehtivatele õiguslikele standarditele.

  • Vanus ja seisukord: Ettevõtte sõidukid ei tohiks olla vanemad kui teatud arv aastaid, tavaliselt mitte rohkem kui 15-18 aastat, olenevalt turust. Sõidukid peavad olema heas tehnilises ja esteetilises seisukorras.

  • Kindlustus: Ettevõttele kuuluvad sõidukid peavad olema kaetud tervikliku ärilise rendikindlustuspoliisiga, mis hõlmab vähemalt vastutus- ja kaskokindlustust ning teeäärset abi. Kindlustuse peab esitama ettevõtte omanik, kuna ettevõtte registreeritud sõidukeid ei kata GoMore erarendi kindlustus.

Konkreetsed nõuded varustusele

  • Turvavarustus: Sõidukid peavad olema varustatud kohustuslike turvavarustusega, näiteks toimivate turvavööde ja turvapatjadega. Hooajale sobivad rehvid (nt talverehvid) ja kõik seaduslikult nõutavad esemed, nagu esmaabikomplekt ja ohukolmnurk, peavad olema kaasas.

  • Funktsionaalsus: Kõik sõiduki olulised funktsioonid, sealhulgas pidurid, tuled ja roolisüsteem, peavad olema igal ajal täielikult töökorras. Regulaarse hoolduse ja remondi andmed peaksid olema ajakohased.

Dokumentatsioon ja nõuetele vastavus

  • Rendileping rakenduses GoMore: Ettevõtte omanikud peavad kasutama rakenduses saadaolevat GoMore rendilepingut, et dokumenteerida auto seisukord nii rendi alguses kui ka lõpus.

  • Sõiduki dokumentatsioon: Kõik vajalikud dokumendid, nagu registreerimisdokumendid, kindlustussertifikaadid ja ülevaatusaktid, peavad olema ajakohased ja GoMore'ile ülevaatamiseks kättesaadavad, kuid need ei tohi rendi ajal autos olla.

Riigipõhised nõuded

Ettevõtte rendisõidukid peavad vastama ka kõikidele täiendavatele riigipõhistele nõuetele. Iga riigi kohta käiva üksikasjaliku teabe saamiseks külasta palun vastavaid linke allpool ja tutvu ettevõtete omanike jaotistega:

Tugi ja juhendamine

Neid juhiseid järgides saavad ettevõtete rendiautode omanikud tagada, et nende sõidukid on hästi ette valmistatud ja hooldatud, vastates GoMore kõrgetele standarditele rendikvaliteedi ja -ohutuse osas. See pühendumine tipptasemele aitab säilitada positiivset mainet ja suurendada klientide rahulolu GoMore lehel.

Juhul, kui vajad ettevõtte omanikuna abi või nõuandeid, võta julgelt meiega ühendust.

Kas said küsimusele vastuse?