Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Autorendi kütusekulude haldamine GoMore'is

Autorendi kütusekulude haldamine GoMore'is

Vastutus kütusekulude eest

Kui rendid oma autot välja GoMore kaudu, on oluline selgelt mõista, kuidas kütusekulusid hallatakse, et tagada läbipaistev ja õiglane rendikogemus nii sulle kui ka rentnikule.

Kütusekuludega seotud vastutus

  • Rentniku vastutus: Rentnik vastutab auto tagastamise eest sama kütusekogusega, mis sellel oli rendi alguses. See tähendab, et rentnik katab rendiperioodi jooksul tekkinud kütusekulud ja peab auto enne tagastamist vastavalt tankima.

Kuidas kütuse taset registreeritakse?

Rendi alguses ja lõpus.

  • Algne kütuse tase: Auto rentnikule üle andes pead rendilepingusse kirja panema hetkel oleva kütuse taseme. See esialgne registreering aitab vältida vaidlusi ja tagab, et mõlemad pooled on algusest peale kütuse staatuse osas ühel meelel.

  • Rendi lõpp: Veendu, et kontrollid ja registreerid kütuse taseme, kui auto tagastatakse. See peaks olema dokumenteeritud rendilepingus, et kinnitada, et kütuse tase vastab rendi alguses kokkulepitule.

Keyless-rendid

  • Automaatne aruandlus: Kui sinu autol on GoMore Keyless-funktsioon, edastatakse kütuse tase tavaliselt automaatselt rendilepingusse. See funktsioon lihtsustab protsessi ja suurendab täpsust. Kui süsteem ei edasta kütuse taset automaatselt või kui edastatud tase on vale, peab rentnik käsitsi lisama õige info GoMore rakendusse.

Kütusetasemete lahknevuste käsitlemine

Tavalise võtmega rendid

  • Madalam kütuse tase: Kui auto tagastatakse väiksema kütusekogusega kui algselt, tuleks see lahknevus märkida rakenduses olevasse rendilepingusse. Arutage ja leppige kütusekulu hüvitamises rentnikuga otse kokku auto tagastamisel. Kokkulepitud summa saab seejärel sisestada rakenduse "lisakulud" väljale, mille järel tasu arvatakse automaatselt maha rentniku maksekaardilt.

  • Kõrgem kütuse tase: Kui auto tagastatakse suurema kütusekogusega kui alguses, on see üldiselt sinu kasuks ja konkreetset tegutsemist ei ole vaja, välja arvatud juhul, kui soovid rentnikku hüvitada.

Keyless-rendid

  • Automaatsed tasud ja krediidid: Kõiki kütuse taseme lahknevusi käsitletakse vastavalt renditingimustele. Kui auto tagastatakse väiksema kütusekogusega, võetakse rentnikult tasu ja see summa kantakse sinu GoMore teenistusse. Vastupidi, kui auto tagastatakse suurema kütusekogusega, arvatakse krediit sinu teenistusest maha ja kantakse rentniku teenistusse.

Kas auto peab olema üleandmisel täispaagiga?

  • Soovituslik, kuid mitte nõutav: Kuigi GoMore soovitab sul anda auto üle täis kütusepaagiga, et lihtsustada üleandmisprotsessi, ei ole see kohustuslik. Ükskõik millise kütusetaseme sa valid, veendu, et see on selgelt edastatud ja dokumenteeritud rendilepingus.

Kas vajad lisateavet?

Kui sul on lisaküsimusi kütusekulude haldamise või kokkuleppimise kohta, mis ei sisaldu rendilepingus, võta palun ühendust GoMore klienditoega. Oleme siin, et aidata sul lahendada kõik küsimused ja tagada sujuv ja edukas rendikogemus.

Kas said küsimusele vastuse?