Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Kilomeetrite mõistmine autoomanikele

Kilomeetrite mõistmine autoomanikele

Kaasnevate kilomeetrite ülevaade

Kui rendid oma autot välja GoMore kaudu, sisaldab rendihind kindla arvu kilomeetreid:

  • Päevased rendid: Tavapärase 24-tunnise rendi korral on hinna sees kindel arv tasuta kilomeetreid. Enne broneeringu kinnitamist näed alati kaasasolevate kilomeetrite arvu.

  • Mitmepäevased rendid: Pikemate perioodide puhul väheneb kaasasolevate kilomeetrite arv iga päevaga.

Lisakilomeetrite ostmine

Lisakilomeetrite ostmine enne broneerimist

  • Soovitus: Kui rentnikud eeldavad, et sõidavad rohkem kui kaasasolevate kilomeetrite piires, soovitatakse broneerimise ajal osta lisakilomeetreid. See aitab tagada läbipaistvuse ja võimaldab sul, autoomanikul, oma sõiduki kasutamist tõhusamalt hallata.

  • Hinnakujundus: Lisakilomeetrite hind on sinu auto kuulutuses selgelt välja toodud, võimaldades rentnikel teha enne broneeringu lõpetamist teadlikke otsuseid.

Kilomeetripiirangu ületamine

Tasu ületatud kilomeetrite eest

  • Kulud: Kui rentnik ületab kaasasolevate kilomeetrite piiri, maksustatakse ületatud kilomeetrid 50% kõrgema määraga kui siis, kui need oleksid eelnevalt ostetud.

  • Makseprotsess: GoMore süsteem arvutab automaatselt kõik ületatud kilomeetrid ja võtab tasu rentnikult 24 tunni jooksul pärast rendiperioodi lõppu.

Makseprobleemide korral

  • Otsene makse: Kui tasu ei ole võimalik rentniku maksekaardi kaudu töödelda, teavitab GoMore mõlemat osapoolt e-posti teel. Soovitame rentnikul teha sulle otsemakse, näiteks pangaülekandega.

  • Vaidluste lahendamine: Kui maksega seoses tekib lahkarvamusi, on GoMore klienditugi olemas, et aidata probleemi lahendada ja tagada, et saad läbitud lisakilomeetrite eest õiglase kompensatsiooni.

Kilomeetriarvestus

Täpne arvestuse pidamine

  • Kättesaamisel ja tagastamisel: On oluline, et läbisõit registreeritakse rendilepingus täpselt nii rendi alguses kui ka lõpus. See tagab, et kõik lisakilomeetrid on nõuetekohaselt dokumenteeritud ja arvestatud.

  • Kontroll: Nii sina kui ka rentnik peaksite kontrollima, et rendilepingusse sisestatud läbisõit on õige.

Kokkuvõtteks

Kilomeetrite korrektne haldamine tagab õiglase ja läbipaistva rendiprotsessi nii autoomanikele kui ka rentnikele. Seades selged ootused kilomeetrite lisamise ja lisatasude kohta, aitab GoMore tagada sujuva rendikogemuse. Pea meeles, et kasutamata kilomeetreid ei tagastata ja oluline on seda rentnikele edastada, et vältida arusaamatusi.

Läbisõiduga seotud küsimuste korral või lisateabe saamiseks võta palun ühendust GoMore klienditoega.

Kas said küsimusele vastuse?