Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Kuidas oma autot rendiks ette valmistada?

Kuidas oma autot rendiks ette valmistada?

Enne iga renti on oluline veenduda, et sinu auto on korralikult ette valmistatud, et säilitada kõrget teenindustaset ja tagada klientide rahulolu. Siin on samm-sammuline juhend, mis aitab sul oma autot enne GoMore rentnikule üleandmist ette valmistada.

1: Puhasta salongi ja kere

Veendu, et sinu auto on puhas ja esinduslikus seisukorras, mis vastab auto kuulutuses olevatele fotodele, enne kui see rentnikule üle antakse.

2: Kontrolli olulisi asju

  • Kütus: Veendu, et paagis on mõistlik kogus kütust, et rentnik saaks autot kohe kasutama hakata.

  • Vedelike tase: Kontrolli ja vajadusel lisa olulisi vedelikke, nagu mootoriõli, klaasipesuvedelik, pidurivedelik ja jahutusvedelik.

  • Rehvirõhk: Veendu, et kõik rehvid, sealhulgas varurehv, on täis pumbatud vastavalt tootja soovitustele. Samuti kontrolli rehvide kulumist ja vaheta välja kõik kulunud või kahjustatud rehvid.

3: Veendu funktsioonide toimimises

  • Tuled ja signaalid: Kontrolli kõiki tulesid, sealhulgas esitulesid, tagatulesid, piduritulesid ja suunatuled, et veenduda nende nõuetekoheses toimimises.

4: Dokumenteeri auto seisukord

  • Tee fotosid: Enne auto üleandmist on hea mõte teha detailsed fotod salongist ja väljast. Dokumenteeri kõik olemasolevad kahjustused oma auto kuulutuses, et oleks olemas selge ülevaade.

  • Kontrolli isiklike esemete olemasolu: Eemalda kõik isiklikud asjad ning kontrolli kindalaeka, pakiruumi ja istmete alt, et veenduda, et midagi isiklikku ei ole maha jäänud.

4: Pargi auto oma koduse aadressi lähedale.

Pargi auto kuulutuses märgitud aadressi lähedusse.

Kas said küsimusele vastuse?