Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Keyless-rendiks valmistumine ja selle lõpetamine

Keyless-rendiks valmistumine ja selle lõpetamine

Autoomanikuna, kes kasutab GoMore Keyless-funktsiooni, on oluline oma sõiduk korralikult iga rendi jaoks ette valmistada, et tagada turvalisus ja funktsionaalsus. Siin on kirjas, mida pead tegema enne ja pärast iga Keyless-renti.

Enne Keyless-renti

1. Pargi sõiduk

  • Kodu aadressil parkimine: Veendu, et auto on pargitud sõiduki registreeritud kodu aadressile. See on koht, kust rentnik eeldab sõiduki kättesaamist.

2. Paigalda võti

  • Aseta võti kindalaekasse: Et hõlbustada sujuvat üleandmist ilma, et peaksid rentnikuga kohtuma, aseta auto võti kindalaekasse.

  • Ohutusalane nõuanne: Kui jätad võtme regulaarselt rendiks autosse, kaalu RFID-ümbrise kasutamist, mis on paigutatud lukustatud võtmekarpi kindalaekas. Teavita rentnikku võtmekapi koodist, lisades selle jaotisesse "Mida auto kohta tasub teada" või saates otsesõnumi enne rendi algust.

3. Kontrolli autot

  • Sulge kõik uksed ja aknad: Veendu, et kõik uksed ja aknad on enne sõidukist lahkumist kindlalt suletud.

  • Lukusta auto rakenduse abil: Kasuta auto lukustamiseks rakendust GoMore. Kui auto on rakenduse kaudu lukustatud, saab mootorit käivitada ainult siis, kui auto seejärel rakenduse abil lahti lukustada, mis tagab kõrgema turvalisuse.

Pärast Keyless-renti

1. Taasta kontroll

  • Ava auto rakenduse kaudu: Pärast rendiperioodi saab autot käivitada ainult sinu GoMore rakenduse kaudu avades.

  • Kontrolli kahjustusi: Pärast rendiperioodi pead alati kontrollima autot teatamata uute kahjustuste suhtes. Sul on 48 tundi aega, et kontrollida autot kahjustuste suhtes ja teatada sellest GoMore'ile. Pane tähele, et GoMore saab aidata kahju hüvitamisega ainult siis, kui on võimalik tõestada, et rentnik on vastutav ja et kahju tekkis rendiperioodi jooksul. Sinu kohustus on seda tõendada kahju hüvitamist taotleva poolena.

2. Võta võti tagasi

  • Võta võti kindalaekast: Veendu, et võtad võtme pärast rendiperioodi lõppu välja, et valmistuda järgmiseks kasutamiseks või et kaitsta sõidukit, kui seda ei kasutata.

Kindlustuskaitse

  • Rendikindlustuse kaitse:: GoMore rendikindlustus katab rendi kestuse ja algab 30 minutit enne rendi algust.

  • Väljaspool rendiperioodi: Väljaspool rendiperioodi kehtib sinu tavaline autokindlustus. Veendu, et kõik väljaspool rendiperioodi tekkinud kahjud on kaetud sinu isikliku kindlustusega.

Kas said küsimusele vastuse?