Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Kuidas eemaldada oma sõidukist GoMore´i Keyless?

Kuidas eemaldada oma sõidukist GoMore´i Keyless?

Kui sul on vaja lõpetada oma GoMore Keyless tellimus ja eemaldada süsteem autost, siis siin on lihtne juhend, kuidas edasi toimida. GoMore katab nii paigaldamise kui ka eemaldamise kulud.

Sammud GoMore Keyless eemaldamiseks

1. Võta ühendust GoMore'iga

  • Alusta protsessi: Saada meile e-kiri, et taotleda Keyless-tellimuse tühistamist. Palun lisa oma auto numbrimärk ja eelistatud kuupäevad eemaldamiseks, et saaksime protsessi tõhusalt koordineerida.

2. Lepi kokku eemaldamise aeg

  • Aja kokku leppimine: Kui oleme sinu e-kirja kätte saanud, aitame broneerida aja ühes meie partnertöökodades. Püüame võimalikult täpselt sinu eelistatud kuupäevadega arvestada.

3. Professionaalne eemaldamine

  • Ekspertide teostus: Meie sertifitseeritud tehnikud tegelevad eemaldamisega. Nad tagavad, et Keyless-seade eemaldatakse hoolikalt, ilma sinu sõidukit kahjustamata.

4. Tellimuse ja maksete lõpetamine

  • Maksete peatamine: Sinu tellimusmaksed lõpetatakse, kui eemaldamine on kinnitatud ja Keyless-seade on tagastatud GoMore'ile.

5. Kohustused liisitud sõidukite puhul

  • Liisitud sõiduki arvestamine: Kui liisid oma autot GoMore'i kaudu, on sinu kohustus tagada, et Keyless-seade eemaldatakse enne sõiduki tagastamist meie liisingupartnerile. See on oluline, et vältida võimalikke lisatasusid.

Kas said küsimusele vastuse?