Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule GoMore Keyless'i paigaldamine

GoMore Keyless'i paigaldamine

Kui kaalud oma rendiauto mugavuse ja turvalisuse suurendamist GoMore Keyless süsteemiga, on oluline mõista paigaldusprotsessi. Järgnevalt on kirjas, kuidas GoMore tagab Keyless-tehnoloogia professionaalse ja tõhusa paigaldamise sinu sõidukisse.

Kuidas GoMore Keylessi paigaldamine toimib?

1. Professionaalne paigaldamine

  • Sertifitseeritud tehnikud: GoMore Keyless-seadmeid paigaldavad GoMore'i enda mehaanikud või valitud töökojad, mis on spetsiaalselt koolitatud Keyless-tehnoloogia paigaldamiseks. Nende tehnikud järgivad iga auto margi ja mudeli jaoks spetsiaalseid juhiseid, et tagada süsteemi sujuv integreerimine sinu sõiduki olemasolevate süsteemidega.

2. Koostöö töökodadega

  • Üleriigilised partnerid: GoMore teeb koostööd töökodadega üle kogu riigi, mistõttu on sul mugav leida paigaldamiseks asukoht enda lähedal.

  • Omaniku vastutus: Sa pead oma auto töökoja juurde ja sealt tagasi sõidutama. Teise võimalusena, kui paigalduse teostab üks GoMore enda mehaanikutest, võib ta tulla sinu auto asukohta, et paigaldus lõpule viia.

3. Paigaldamisjärgsed kohustused

  • Funktsionaalsuse testimine: Kui GoMore Keyless on paigaldatud, on sinu kui omaniku kohustus testida, et Keyless-funktsioon ja immobilisaator töötavad ettenähtud viisil. GoMore annab sulle konkreetsed testimisjuhised, mida järgida.

4. Registreeru ja alusta

  • Avalda huvi: Kui oled huvitatud GoMore Keyless'i paigaldamisest oma autosse, registreeru siin. GoMore võtab sinuga esimesel võimalusel ühendust, et selgitada protsessi ja aidata sul alustada.

Kokkuvõttes, GoMore Keyless'i paigaldamine mitte ainult ei paranda rendikogemust, lisades mugavust, vaid suurendab ka sinu sõiduki turvalisust. Tagades, et paigaldamise teostavad sertifitseeritud spetsialistid ja tehes korraliku funktsionaalsuse testi, võid oma autot enesekindlalt GoMore'is rentimiseks pakkuda.

Kas said küsimusele vastuse?