Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Täiusta oma renditeenust kohaletoimetamise pakkumisega

Täiusta oma renditeenust kohaletoimetamise pakkumisega

Pakkudes GoMore'is oma auto rentimisel kohaletoimetamist ja pealevõtmist, muudad oma pakkumise potentsiaalsete klientide jaoks tunduvalt atraktiivsemaks ja mugavamaks. See funktsioon mitte ainult ei tõsta sinu auto esile otsingutulemustes, vaid muudab selle ka rentnikele kättesaadavamaks. Siin on kirjas, kuidas saad kohaletoimetamise funktsiooni kasutada, et pakkuda oma rentnikele suurepärast teenust.

Kohaletoimetamise ja tagasitoomise eelised

  • Suurem nähtavus: Kohaletoimetamist pakkuvad autod kipuvad otsingutulemustes rohkem silma paistma, meelitades ligi rohkem potentsiaalseid rentnikke.

  • Lisamugavus: Kohaletoimetamise võimaluse pakkumine muudab rentnike jaoks asja lihtsamaks, eriti nende jaoks, kellel ei pruugi olla võimalik autole sinu asukohta ise järele tulla, näiteks lennujaama saabuvad reisijad või need, kes eelistavad oma aadressile kohaletoimetamise mugavust.

Kuidas kohaletoimetamist seadistada?

1. Aktiveeri kohaletoimetamine oma kuulutuses

  • Liigu oma auto seadete juurde: Logi sisse oma GoMore kontole ja vali "Sinu autod".

  • Halda oma autot: Vali auto, mida soovid kohale toimetada, ja mine 'Vali soovitud auto > Parkimine ja kohaletoimetamine'.

  • Luba kohaletoimetamine: Siin saad aktiveerida kohaletoimetamise valiku ja täpsustada selle teenuse üksikasjad.

2. Määra kohaletoimetamise asukohad ja hinnad

  • Määratle kohaletoimetamise asukohad: Otsusta, kuhu oled valmis autot kohale toimetama. Võid valida kohaletoimetamise kohalikele lennujaamadele, rentniku isiklikule aadressile või muudesse mugavatesse kohtadesse.

  • Määra kättesaamise ja tagastamise nõuded: Veendu, et auto tuleb tagastada samasse kohta, kuhu see toimetati, kui pole kokku lepitud teisiti.

  • Määra oma tasud: Võid määrata konkreetse hinna kohaletoimetamise eest, mis sisaldab nii kohaletoimetamist kui ka tagasitoomist. Mõned omanikud otsustavad pakkuda tasuta kohaletoimetamist lähedal asuvatesse kohtadesse, et suurendada oma konkurentsivõimet.

3. Täpsusta vahemaa valikud

  • Vahemaa intervallid: Vali, kui kaugele oled valmis oma auto asukohast kohaletoimetamiseks sõitma. Võid määrata erinevaid vahemaa intervalle, lähtudes sellest, millega ise nõus oled.

Kohaletoimetamine GoMore Keyless'iga

Kui sinu autol on GoMore Keyless-süsteem, saad kohaletoimetamise teenust veelgi täiustada:

  • Keyless'i mugavus: Pargi auto kokkulepitud kohaletoimetamise koha lähedale. Rentnik saab seejärel auto kätte võtta ja tagastada GoMore rakenduse abil, mis võimaldab tal sõidukit avada ja lukustada ilma füüsilist võtit vahetamata.

Kokkuvõtteks

Kohaletoimetamise ja tagasitoomise teenuse pakkumine võib sinu auto atraktiivsust GoMore lehel märkimisväärselt suurendada. See mitte ainult ei paranda sinu nähtavust otsingutulemustes, vaid pakub ka rentnikele võrratut mugavust, suurendades potentsiaalselt sinu broneeringuid ja tulu. Pea meeles, et jaga selgelt kõiki kohaletoimetamisega seotud üksikasju oma auto kuulutuses, et tagada sujuvad renditehingud.

Kas said küsimusele vastuse?