Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Võtmeta auto omaniku kohustused GoMore'is

Võtmeta auto omaniku kohustused GoMore'is

GoMore Keyless-auto omanikuna on sinu sõiduk oleks rendiks sobiv. See hõlmab auto hea seisukorra säilitamist ja kõigi olemasolevate kahjustuste korrektset dokumenteerimist. Siin on detailne ülevaade sinu kohustustest ja sammudest, mida peaksite järgima.

Auto valmisoleku tagamine

  • Säilita hea seisukord: Veendu pidevalt, et sinu auto on heas töökorras. Regulaarne hooldus ja kontrollid on olulised, et pakkuda rentnikele ohutut ja usaldusväärset kogemust.

  • Dokumenteeri olemasolevad kahjustused: Enne oma auto kuulutuse avalikuks tegemist dokumenteeri kõik olemasolevad kahjustused oma profiili jaotises "Olemasolevad kahjustused". Lisa selged fotod ja üksikasjalik kirjeldus iga kahjustuse kohta, et tagada täielik läbipaistvus ja vältida vaidlusi auto seisukorra üle pärast renti.

Rentimisjärgsed kohustused

  • Uute kahjustuste teatamine: Pärast iga renti on sul 48 tundi aega, et teatada kõikidest uutest kahjustustest, mida rentnik auto kättesaamisel ja tagastamisel ei dokumenteerinud. Pead esitama uute kahjustuste kohta fototõendid ja võtma viivitamatult ühendust GoMore klienditoega.

  • Kahjustuste tõendamine: Sinu kohustus on tõestada, et kõik dokumenteerimata kahjustused tekkisid rendiperioodi jooksul, kui see ei ole rentniku fotodelt selge. Rentnikud on kohustatud tegema autost põhjalikke ja kvaliteetseid fotosid kõigi nurkade alt nii kättesaamisel kui ka tagastamisel.

Isikusamasuse kontrollimine Keyless-rendi puhul

  • Rentniku isikut ei ole vaja kontrollida: GoMore Keyless-rendi puhul ei ole vaja rentniku isikut isiklikult kontrollida. GoMore kontrollib kõigi rentnike identiteeti käsitsi enne nende esimest rendikogemust, et tagada platvormi turvalisus ja usaldus.

Kokkuvõtteks

Keyless-auto omanikuks olemine GoMore'is tähendab aktiivset tegutsemist oma sõiduki hooldamiseks ja kõigi probleemide täpset dokumenteerimist, et tagada sujuv rendiprotsess. Neid kohustusi täites aitad säilitada kõrgeid teenindusstandardeid, vähendada võimalikke konflikte ning tagada positiivse kogemuse nii sulle kui ka sinu rentnikele.

Kas said küsimusele vastuse?