Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Kuidas esitada lisakulutaotlust?

Kuidas esitada lisakulutaotlust?

Kui rendid oma autot välja GoMore'is, võib tekkida olukordi, kus rendiperioodi jooksul tekivad lisakulud, nagu parkimistrahvid, kütusepuudujäägid või sillamaksud. Nende lisakulude hüvitamiseks on oluline neist teatada. Siin on juhend, kuidas esitada lisakulude nõue otse oma profiililt.

Millal esitada lisakulude nõue?

  • Viivitamatu teatamine: Teata kõikidest lisakuludest kohe, kui need avastad. See võib toimuda vahetult pärast rendiperioodi lõppu või kohe, kui saad teateid, nagu näiteks rendi ajal tekkinud parkimistrahvid või teemaksud.

Kuidas esitada lisakulude nõuet?

1: Ava oma rendibroneeringu leht

  • Liigu konkreetse rendi juurde: Logi sisse oma GoMore profiilile ja mine selle konkreetse rendi broneeringulehele, mille jooksul lisakulud tekkisid. See on sinu lähtepunkt lisakulude nõude protsessi alustamiseks.

2: Mine auto kuulutuse lehele

  • Alternatiivne marsruut: Võid protsessi alustada ka oma auto kuulutuse lehelt. Mine jaotisse "Kahjud ja nõuded", kus saad hallata nõudeid.

3: Alusta lisakulude nõude esitamist

  • Alusta nõuet: Otsi valikut või linki, millel on silt "Lisa lisakulu" või midagi sarnast. Klõpsates sellel, avaneb nõude vorm.

4: Esita üksikasjad ja dokumentatsioon

  • Kirjelda kulusid: Kirjelda selgelt lisakulude olemust. Näiteks täpsusta tasu tüüp (parkimine, teemaks, kütus), summa ja asjaolud, mille tõttu kulud tekkisid.

  • Laadi üles tõendid: Lisa kviitungid, trahvikviitungid või fototõendid, kui need on olemas. See dokumentatsioon on oluline kulude kontrollimiseks ja sinu nõude töötlemiseks.

5: Vaata üle ja esita

  • Lõplik kontroll: Veendu, et kogu esitatud teave on täpne ja täielik.

  • Taotluse esitamine: Kui kõik andmed on kontrollitud ja dokumendid lisatud, esita nõue töötlemiseks.

Pärast nõude esitamist

Pärast seda, kui oled oma lisakulude nõude esitanud, vaatab GoMore tugi selle üle ja võtab ette järgmised sammud. See võib hõlmata rentnikuga ühenduse võtmist, kulude üksikasjade kinnitamist või rendi lõplike tasude kohandamist. Pane tähele, et GoMore saab nõuet töödelda ainult siis, kui me saame tõestada, et rentnik on maksmise eest vastutav.

Kas said küsimusele vastuse?