Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Kuidas esitada kahjunõuet?

Kuidas esitada kahjunõuet?

Kui sinu auto saab GoMore'i rendiperioodi jooksul kahjustada ja seda ei ole meie rakenduses rendilepingus märgitud, on oluline see kahju viivitamatult teatada, et tagada sujuv kahjunõude protsess kindlustusega. Siin on samm-sammuline juhend, kuidas esitada kahjunõue otse oma profiililt.

Millal esitada kahjunõuet?

  • Viivitamatu teavitamine: Peaksid teatama mis tahes kahjust, niipea kui see avastatakse, kas rendiauto rentnikult tagasi saamisel või vahetult pärast seda. Kiire teavitamine on oluline, kuna see aitab hõlbustada kindlustusnõuete protsessi ja tagab, et oled kaitstud.

Kuidas kahjunõuet esitada?

1: Ava oma rendibroneeringu leht

  • Liigu konkreetse rendi juurde: Logi sisse oma GoMore profiilile ja mine selle konkreetse rendi broneerimislehele, mille käigus kahju tekkis. Sealt saad algatada kahjunõude protsessi, mis on otseselt seotud konkreetse rendiga.

2: Mine auto kuulutuse lehele

  • Alternatiivne marsruut: Võid kahjunõude protsessi alustada ka oma auto kuulutuse lehelt. Liigu jaotisse "Kahjud ja nõuded", kus saad teatada probleemidest, mis ei ole seotud konkreetse broneeringuga.

3: Alusta kahjunõude esitamist

  • Algata nõue: Otsi kas broneeringu lehelt või oma auto kuulutuse lehelt valikut või nuppu, millel on silt "Alusta kahjunõuet" või midagi sarnast. Sellele klõpsates alustad protsessi.

4: Esita üksikasjad ja dokumentatsioon

  • Kirjelda kahju: Kirjelda selgelt kahju olemust. Ole täpne, kus sõidukil kahju asub ja kui tõsine see on.

  • Laadi üles tõendid: Lisa kahjust fotod või muu dokumentatsioon. See võib hõlmata lähivõtteid kahjustatud piirkondadest, laiemat vaadet kogu autole konteksti saamiseks ja mis tahes asjakohaseid dokumente, nagu politseiaruanded või kolmanda osapoole hinnangud.

5: Vaata üle ja esita

  • Lõplik kontroll: Vaata üle kogu sisestatud teave, et tagada selle täpsus ja täielikkus.

  • Esita kahjunõue: Kui oled veendunud, et kõik andmed on õiged ja kõik vajalikud dokumendid on lisatud, esita taotlus töötlemiseks.

Pärast kahjunõude esitamist

Pärast kahjunõude esitamist vaatab GoMore klienditugi üksikasjad üle ja annab teada järgmistest sammudest. See võib hõlmata täiendavaid hinnanguid, rentnikuga ühenduse võtmist või kindlustusprotsessidega otse jätkamist.

Pane tähele, et kui me ei saa tõendada rentniku vastutust, ei saa GoMore olla vastutav kahju katmise eest.

Kokkuvõtteks

Kahjunõude esitamine GoMore lehel on lihtne protsess, mis on loodud omanike kaitsmiseks ja tagamaks, et neile hüvitatakse rendi ajal tekkinud kahjud. Kahjudest viivitamata teatades ja põhjalikku dokumentatsiooni esitades aitad tagada, et kahjunõude protsess on tõhus.

Kas said küsimusele vastuse?