Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Minimaalne ja maksimaalne rendiperiood

Minimaalne ja maksimaalne rendiperiood

GoMore autoomanikuna võib sinu sõiduki jaoks sobiva minimaalse ja maksimaalse rendiperioodi määramine oluliselt mõjutada sinu rendistrateegiat. Need seaded aitavad sul kontrollida, kui kaua sinu autot saab rentida, tagades, et see vastab sinu isikliku kasutamise vajadustele ja suurendab samal ajal teenimisvõimalust. Siin on juhend, mis aitab sul neid parameetreid mõista ja tõhusalt seadistada.

Minimaalse ja maksimaalse rendiperioodi mõistmine

Minimaalne rendiperiood

Minimaalne rendiperiood on lühim aeg, mille jooksul lubad oma autot rentida. See võib kesta paar tundi kuni mitu päeva, sõltuvalt sinu eelistustest ja eeldatavast nõudlusest.

Maksimaalne rendiperiood

Maksimaalne rendiperiood on pikim aeg, mille jooksul lubad oma autot pidevalt välja rentida. See ajavahemik võib ulatuda mitmest päevast kuni mitme nädalani.

Kuidas määrata minimaalset ja maksimaalset rendiperioodi

1. Liigu oma auto seadete juurde

  • Logi sisse oma GoMore kontole ja vali auto, mille rendiperioode soovid määrata või kohandada.

2. Ava rendi seaded

  • Mine jaotisse "Halda autot" ja leia broneeringuseadetele pühendatud jaotis, kus saad määrata nii minimaalset kui ka maksimaalset rendiperioodi.

3. Määra perioodid

  • Sisesta soovitud minimaalne ja maksimaalne rendi kestus. Arvesta selliseid tegureid nagu nõudlusmustrid sinu piirkonnas, sinu isiklik ajakava ja kui sageli oled valmis rendi üleandmist korraldama.

4. Salvesta ja ajakohasta

  • Kui oled perioodid määranud, salvesta muudatused. Hea mõte on neid seadeid perioodiliselt üle vaadata, et need vastaksid jätkuvalt sinu vajadustele ja kohandada neid vastavalt hooajalisele nõudlusele või sinu saadavuse muutustele.

Kas said küsimusele vastuse?