Kuidas saame aidata?

Kaasomanikud

Rendiauto haldamine võib olla palju lihtsam väikese abiga. Sellepärast pakub GoMore kaasomaniku funktsiooni, mis võimaldab sul jagada rendiauto haldamisega seotud kohustusi. Olgu selleks broneeringutega tegelemine, rentnikega suhtlemine või igapäevaste ülesannete, nagu puhastus ja hooldus, haldamine, kaasomanik saab aidata sinu koormust vähendada.

Kes on kaasomanik?

Kaasomanik on sinu valitud inimene, kes aitab sul hallata sinu rendikuulutusi GoMore'is. See võib olla näiteks puhastusteenuse pakkuja, kellel on juurdepääs Keyless-autodele, partner, kes aitab broneeringute ja sõnumitega või keegi teine, keda usaldad oma rendiauto toimingute abistamisel.

Juurdepääsutasemed

Võid määrata oma kaasomanikele kaks erinevat juurdepääsutaset:

  • Piiratud juurdepääs: Võimaldab kaasomanikel täita konkreetseid ülesandeid ilma täieliku konto kontrolli võimaluseta.

  • Standardne juurdepääs: Annab kaasomanikele laiemad võimalused renditehingute haldamiseks.

Kuidas lisada kaasomanikku?

Kaasomaniku lisamine on lihtne. Seda saad teha järgmiselt:

  1. Liigu kaasomanike jaotisesse: Mine GoMore kontol jaotisse "Sinu autod" -> "Kaasomanikud".

  2. Lisa e-posti aadress: Sisesta oma kaasomaniku aktiivse GoMore kontoga seotud e-posti aadress. Kui sinu kaasomanikul veel kontot ei ole, peab ta selle kõigepealt looma.

  3. Usaldus ja turvalisus: Lisa ainult neid kaasomanikke, keda tunned ja usaldad. Sa võid nende juurdepääsuõigusi igal ajal muuta või tühistada.

Kaasomaniku tegevuse jälgimine

Sa võid jälgida oma kaasomanike tegevusi, et veenduda, et nad täidavad oma kohustusi ootuspäraselt. See funktsioon võimaldab sul näha sinu auto profiilis tehtud muudatusi, nagu näiteks fotode muutmine või kalendri värskendused, pakkudes läbipaistvust ja säilitades kontrolli oma rendihalduse üle.

Miks kaasomanikku lisada?

  • Tõhusus: Kaasomanikud aitavad sinu broneeringuid tõhusamalt hallata, tagades kiired vastused ja ajakohased kalendrid.

  • Mugavus: Kaasomanikuga saad tagada, et sinu auto on iga rentniku jaoks valmis, ilma et peaksid isiklikult kohal olema iga üleandmise juures.

  • Paindlikkus Töökoormuse jagamine võimaldab sul laiendada oma rendiäri, ilma et peaksid ohverdama teenuse kvaliteeti või isiklikku aega.

Kasutades GoMore kaasomaniku funktsiooni, saad parandada oma rendiautode haldamist, muutes protsessi sujuvamaks ja tõhusamaks. Olenemata sellest, kas soovid oma rendiäri laiendada või vajad lihtsalt abi olemasoleva töökoormusega, võib kaasomanik olla hindamatuks ressursiks.

Kas said küsimusele vastuse?