Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule 10 nõuannet, kuidas GoMore'is broneeringute arvu suurendada

10 nõuannet, kuidas GoMore'is broneeringute arvu suurendada

Broneeringute ja sissetulekute maksimeerimine GoMore'is hõlmab strateegilise hinnakujunduse, kättesaadavuse haldamise ja auto atraktiivsuse suurendamise kooslust. Siin on kümme olulist nõuannet, mis aitavad sul saada rohkem broneeringuid:

1. Kasuta GoMore Keyless'i

  • Suurenda ligipääsetavust: Paigalda meie Keyless-tehnoloogia, et võimaldada rentnikel pääseda sinu autole ligi ilma üleandmiseta, muutes selle mugavamaks ja atraktiivsemaks broneeringute tegemiseks.

  • Rohkem renditehinguid: Keyless'iga autosid renditakse 4-5 korda rohkem kui ilma tavalisi autosid, kuna see võimaldab nii omanikele kui ka rentnikele lihtsat juurdepääsu ja paindlikkust.

2. Konkurentsivõimeline hinnakujundus

  • Järgi hinna soovitusi: Kasuta GoMore'i hoolikalt arvutatud hinna soovitusi, mis põhinevad turuanalüüsil, et tagada oma auto konkurentsivõimeline hind.

  • Dünaamiline hinnakujundus: Võta kasutusele dünaamiline hinnakujundus, et kohandada oma hindu automaatselt vastavalt nõudlusele, tagades suurema tulu tipptundidel ja rohkem broneeringuid aeglastel perioodidel.

3. Kvaliteetsed fotod

  • Parem nähtavus: Laadi üles selged ja kvaliteetsed fotod oma autost mitmest vaatenurgast, nii seest kui väljast. Hästi pildistatud autod paistavad otsingutulemustes paremini esile ja saavad rohkem broneeringuid.

4. Aktiveeri kiirbroneerimine

  • Suurenda broneerimise tõhusust: Aktiveeri kiirbroneerimine, et aktsepteerida broneeringuid automaatselt vastavalt sinu auto saadavusele. See funktsioon suurendab oluliselt sinu nähtavust ja atraktiivsust rentnike jaoks.

5. Loo informatiivne autoprofiil

  • Detailsed kirjeldused: Kirjelda põhjalikult oma auto omadusi, mugavust ja kõiki erivarustusi, nagu lasteistmed või jalgrattahoidjad. Mida rohkem teavet on saadaval, seda paremini saavad rentnikud hinnata sinu auto sobivust oma vajadustele.

6. Paindlik rendi pikkus

  • Määra minimaalne ja maksimaalne kestus: Paku minimaalset rendiperioodi, koguni nii lühikest kui 1 tund, et meelitada laiemat hulka rentnikke - nii neid, kes vajavad autot kiireks asjaajamiseks, kui neid, kes soovivad pikemat rendiperioodi.

7. Hoia oma kalender ajakohane

  • Näita saadavust: Uuenda regulaarselt oma auto saadavuse kalendrit, et see kajastaks täpselt, millal auto on rendiks saadaval. See aitab vältida tarbetuid päringuid ja parandab sinu vastuvõtu määra.

8. Säilita kõrge vastuvõtu määr

  • Tõsta oma taset: Püüa vastu võtta nii palju broneeringuid kui võimalik. Kõrgem vastuvõtu määr parandab sinu nähtavust otsingutulemustes, meelitades ligi rohkem potentsiaalseid rentnikke.

9. Kiire reageerimisaeg

  • Vasta kiiresti: Rendipäringutele kiire reageerimine parandab sinu reageerimisaja skoori, tõstes sinu auto positsiooni otsingutulemustes ja suurendades selle rentimise tõenäosust.

10. Kasuta võimenduse funktsiooni

  • Suurenda nähtavust: Kasuta võimenduse funktsiooni, et tõsta oma auto esile otsingutulemustes, eriti kasulik, kui oled GoMore'is uus või rendid autot välja konkurentsitihedatel aegadel.

Neid nõuandeid järgides saad oluliselt suurendada oma võimalusi saada rohkem broneeringuid ja teenida rohkem oma autorentide pealt GoMore'is. Lisateabe ja personaalse toe saamiseks võta julgelt ühendust meie klienditoega.

Kas said küsimusele vastuse?