Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Lisavarustuse pakkumine koos autoga

Lisavarustuse pakkumine koos autoga

GoMore autoomanikuna on sul võimalus suurendada oma rendiauto atraktiivsust, pakkudes lisavarustust. Esemed nagu lapseistmed, katuseboksid ja jalgrattahoidikud võivad oluliselt parandada sinu klientide rendikogemust ja potentsiaalselt suurendada sinu tulu. Siin on kirjas, kuidas saad lisavarustust tõhusalt hallata ja pakkuda.

Lisavarustuse lisamine ja haldamine

Kuidas lisada varustust?

  1. Ava oma konto seaded: Logi sisse oma GoMore kontole ja mine jaotisse "Sinu autod".

  2. Halda oma autot: Vali auto, millele soovid lisavarustust lisada, ja mine valikusse Sinu autod > Lisavarustus.

  3. Täpsusta detailid: Siin saad lisada, muuta ja seadistada lisavarustust, mida soovid oma autole pakkuda.

Hinna määramine

  • Hinna kontroll: Sina otsustad lisavarustuse hinna. Võid valida, kas võtta selle eest tasu või pakkuda seda tasuta.

  • Kujunda hind vastavalt väärtusele: Määra hind, mis peegeldab varustuse vanust ja seisukorda. Pea meeles, et hinna kujundamisel ole konkurentsivõimeline, et sinu auto oleks potentsiaalsetele rentnikele atraktiivne.

  • Hinnapiirangud: Mõnel juhul rakendab GoMore pikemate rendiperioodide puhul varutusele hinnalae, et sinu üldine rendihind jääks konkurentsivõimeliseks.

Teenustasu

  • Teenustasu: GoMore võtab lisavarustusest saadava tulu pealt 20% teenustasu, sarnaselt tasule, mida kohaldatakse kõigi teiste autorendi tulude suhtes.

Oma kuulutuse täiustamine varustuse infoga

Kirjeldused ja fotod

  • Lisa täpne info: Et aidata rentnikel teha teadlikke otsuseid, lisa lisavarustuse kohta üksikasjalik kirjeldus. Selgita eeliseid ja mis tahes olulist kasutusinfot.

Lisavarustuse pakkumise eelised

  • Parema kogemuse pakkumine: Lisavarustuse pakkumine võib muuta sinu kuulutuse atraktiivsemaks, eriti rentnikele, kellel on erivajadused, nagu näiteks pered, kes vajavad lapseistet, või turistid, kes soovivad piirkonda jalgrattaga avastada.

  • Suurem tulu: Pakkudes varustust tasu eest, saad suurendada oma üldist tulu iga rendi pealt.

  • Konkurentsieelis: Rohkem väärtust ja mugavust pakkuvad kuulutused tagavad tavaliselt klientide rahulolu ning rohkem broneeringuid.

Lisavarustust pakkudes saad mitte ainult parandada rentnike rendikogemust, vaid ka eristada oma kuulutust teistest GoMore'is reklaamitavatest autodest. See võib viia suurema hulga broneeringuteni, suurema tuluni ja rahulolevamate rentnikeni, kes tõenäolisemalt tulevad tagasi ja soovitavad sinu autot teistele.

Kas said küsimusele vastuse?