Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Perioodilised allahindlused

Perioodilised allahindlused

GoMore autoomanikuna on konkurentsivõimelise hinna pakkumine oluline, et meelitada ligi rentnikke, eriti võrreldes traditsiooniliste rendifirmadega. Selleks pakume automaatset perioodipõhist allahindlust järjestikuste rendipäevade puhul, mis on pikemad kui üks päev. Siin on juhend, mis aitab sul mõista ja kasutada perioodipõhist allahindlust, et suurendada oma auto atraktiivsust.

Mis on perioodipõhine soodustus?

Perioodipõhised soodustused rakendatakse sinu rendihindadele automaatselt, et muuta sinu kuulutus pikemate broneeringute jaoks atraktiivsemaks. See hinnastrateegia on loodud selleks, et muuta sinu auto konkurentsivõimeliseks ja atraktiivseks, julgustades rentnikke valima sinu sõidukit pikemaks perioodiks.

Kuidas perioodipõhised soodustused toimivad?

Automaatne kohandamine

  • Järjestikused päevad: Allahindlust rakendatakse broneeringutele, mis kestavad kauem kui üks järjestikune päev.

  • Erinevad soodustused: Allahindluse suurus võib varieeruda sõltuvalt rendi pikkusest ja konkreetsest hooajast.

Hooajalised variatsioonid

  • Suure nõudlusega perioodid: Tipphetkedel, näiteks valitud pühade ajal, kui nõudlus on suur, võib perioodipõhine allahindlus olla väiksem. See kajastab suurenenud rendipotentsiaali nendel aegadel.

  • Madalama nõudlusega ajad: Seevastu vähem hõivatud perioodidel võib kohaldada suuremat allahindlust, et hoida sinu auto konkurentsivõimelisena, kui potentsiaalseid rentnikke on vähem.

Rakendatud allahindluste näited

Kuigi täpsed allahindlused võivad erineda, on siin üldised näited nende võimalikust struktuurist:

  • Kaks kuni kolm päeva: Mõõdukas allahindlus, et meelitada lühiajalisi rentnikke, kes otsivad nädalavahetuse puhkust.

  • Üks nädal: Olulisem allahindlus nädalapikkuse rendi puhul, mis on atraktiivne puhkajaile või ärikasutajatele.

  • Mitu nädalat: Suurimad allahindlused, mis on suunatud pikaajalistele kasutajatele, kes võivad olla piirkonnas pikema töö- või puhkeperioodi jooksul.

Oma hinnakujunduse haldamine

Päevase hinna kohandamine

Sul on kontroll oma igapäevase rendihinna üle, mida saad vastavalt oma nõudluse ootustele kohandada:

  • Populaarsed perioodid: Võid valida oma päevase hinna tõstmise nädalavahetustel, pühade ajal või muudel suure nõudlusega aegadel.

  • Jaotises "Sinu autod": Päevase hinna kohandusi saad teha oma GoMore konto jaotises "Sinu autod" vahekaardi "Hinnakujundus" all.

Perioodilised allahindlused, mida ei saa muuta

Oluline on märkida, et kuigi saad päevahinda muuta, on perioodipõhise allahindluse protsent GoMore'i poolt fikseeritud ja seda ei saa otse muuta. See poliitika tagab platvormiülese õigluse ja järjepidevuse, pakkudes rentnikele läbipaistvat hinnakujundust, samal ajal suurendades sinu auto rentimiste arvu.

Kas said küsimusele vastuse?