Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Kuidas lisada oma kuulutusele parkimisjuhiseid?

Kuidas lisada oma kuulutusele parkimisjuhiseid?

Autoomanikuna GoMore'is on sujuva rendikogemuse tagamiseks oluline, et rentnikud teaksid täpselt, kus ja kuidas sinu autot parkida. Siin on juhised, kuidas lisada oma auto profiilile selged parkimisjuhised:

Lisa parkimisaadress

  • Koht, kuhu see on pargitud: Määra täpne asukoht, kus sinu auto tavaliselt pargitud on. See aadress kuvatakse rentnikule pärast broneeringu kinnitamist.

Määra parkimiskoha tüüp

  • Eraldatud parkimiskoht: Kui sinu autol on kindel parkimiskoht, vali "Eraldatud parkimiskoht". See selgitab, et auto on alati samas kohas.

  • Avalik parkimine: Kui sinu autol ei ole kindlat parkimiskohta ja see on pargitud avalikus kohas, vali "Avalik parkimine". See näitab, et auto on pargitud lähedal asuvasse avalikku parklasse.

Lisa teave auto üleandmise kohta

  • Üleandmise üksikasjad: Lisa kõik konkreetsed juhised või üksikasjad, mida rentnikud peaksid teadma sinu auto üleandmisel. See teave aitab rentnikul valmistuda ja võib sisaldada üksikasju parklasse või konkreetsele parkimiskohale pääsemise kohta.

Lisa teave tagastamise kohta

  • Tagastamise üksikasjad: Samamoodi lisa juhised selle kohta, millal auto tagastatakse. Maini, kas tuleb järgida konkreetseid parkimisreegleid, näiteks parkida kindlatesse piirkondadesse või midagi sarnast.

Kuidas need üksikasjad GoMore'i lisada?

  1. Logi sisse oma kontole: Ava oma GoMore konto.

  2. Mine oma auto profiilile: Liigu auto kuulutuse juurde, mida soovid uuendada.

  3. Muuda parkimise seadeid: Leia parkimisteabe jaotis ja täida väljad vajalike andmetega parkimisaadressi, parkimiskoha tüübi, üleandmise ja tagastamise juhiste kohta.

  4. Salvesta muudatused: Veendu, et kogu teave on täpne ja täielik, seejärel salvesta muudatused, et oma kuulutust uuendada.

Nende parkimise aspektide selge kirjeldamisega oma auto profiilis aitad tagada, et rentnikel on kogu teave, mida nad vajavad, et rentimist saaks probleemideta alustada ja lõpetada. Selline selgus võib märkimisväärselt parandada rendikogemust ja vähendada parkimisprobleemide või trahvide tõenäosust.

Kas said küsimusele vastuse?