Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Rendiautode nõuded GoMore turgudel

Rendiautode nõuded GoMore turgudel

Kui rendiauto lisatakse GoMore'i, peavad olema täidetud teatud standardid, et tagada kõigi pakutavate sõidukite ohutus, töökindlus ja vastavus seaduslikele nõuetele. Allpool on toodud üldised ja konkreetsed nõuded GoMore'is välja renditavatele autodele kõigil meie turgudel:

Üldised nõuded autodele

  • Auto vanus: Autod ei tohi olla vanemad kui teatud arv aastaid, mis on turupõhiselt erinev.

  • Seisukord: Autod peavad olema heas tehnilises seisukorras ja neil ei tohi olla kriitilisi probleeme, mis mõjutaksid ohutust või sõidetavust.

  • Kindlustus: Autod peavad olema kindlustatud kehtiva liiklus- ja kaskokindlustusega, mis vastab või ületab selle riigi minimaalsed seaduslikud nõuded, kus auto on registreeritud.

  • Registreerimine: Kõik autod peavad olema seaduslikult registreeritud ja vajadusel omama kehtivat tehnoülevaatuse tunnistust.

  • Puhtus: Autod peaksid olema rentnikule üleandmisel seest ja väljast mõistlikult puhtad.

Erivarustus

  • Turvavarustus: Autod peavad olema varustatud kõigi seadusega nõutavate kohustuslike turvavarustusega, nagu näiteks hooajale sobivad rehvid (nt talverehvid), esmaabikomplekt ja ohukolmnurk.

  • Funktsionaalsus: Kõik auto olulised funktsioonid, nagu pidurid, tuled, signaal ja turvavööd, peavad olema täielikult töökorras.

Dokumentatsioon

  • Rendileping: Omanikud peavad kasutama GoMore rakenduses saadaval olevat GoMore rendilepingut, et dokumenteerida auto seisukorda rendi alguses ja lõpus.

  • Fotod: Soovitatav on esitada autost uued fotod erinevatest vaatenurkadest, et täpselt kujutada selle hetkeseisu ja võimalikke olemasolevaid kahjustusi.

Riigipõhised nõuded autole

Igal riigil võivad olla täiendavad erinõuded, mis põhinevad kohalikel seadustel ja kindlustustingimustel. Omanikel soovitatakse nende nõuetega tutvuda, et tagada vastavus ja kindlustuskaitse. Kui auto ei vasta nõuetele, ei ole see kaetud GoMore'i rendikindlustusega ja seda ei tohi GoMore'is välja rentida.

Üksikasjalikku teavet iga riigi kohta leiad allpool olevatelt vastavatelt linkidelt:

Nende nõuete täitmine tagab, et GoMore'is loetletud autod pakuvad rentnikele turvalist ja meeldivat kogemust ning säilitavad meie kogukonna poolt oodatud standardid. Lisaks tagad sellega, et sinu autot on lubatud GoMore'is rentida ja et see on rendi ajal meie rendikindlustusega kaetud.

Kui sul on küsimusi või vajad abi nendele nõuetele vastamisel, võta palun ühendust meie klienditoega.

Kas said küsimusele vastuse?