Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Abi auto omanikule Autoomanikuna GoMore'is alustamine

Autoomanikuna GoMore'is alustamine

Tere tulemast GoMore'i! Olenemata sellest, kas soovid välja rentida oma isiklikku sõidukit või hallata ärieesmärkidel autoparki, leiad siit kõik, mida pead alustamiseks teadma, sealhulgas GoMore Keyless-rendi valikud.

1. samm: Loo oma konto

Kõigepealt registreeri ja loo GoMore'is omaniku konto. Sul tuleb esitada enda kohta põhiteavet ja konto kinnitada. See samm tagab, et kõik tehingud meie platvormil on turvalised ja usaldusväärsed.

2. samm: Lisa oma auto kuulutus

Valmista oma auto ette

Veendu, et sinu auto on puhas, hästi hooldatud ja vastab GoMore'i sõiduki nõuetele.

Loo oma kuulutus

Logi sisse oma GoMore'i kontole ja mine auto kuulutuste sektsiooni. Pead esitama auto kohta andmeid, nagu mark, mudel, aasta, omadused ja mõned kvaliteetsed fotod. Määra rendihind ja kättesaadavuse ajakava. Ole oma kirjelduses selge ja üksikasjalik, et rentnikke ligi meelitada.

3. samm: Vali GoMore Keyless (valikuline)

Mis on GoMore Keyless?

GoMore Keyless on tehnoloogia, mis võimaldab rentnikel sinu autot otse oma nutitelefonist avada, hõlbustades täielikku kontaktivaba rentimist. See funktsioon ei taga mitte ainult mugavust, vaid avab sinu auto ka rohkematele potentsiaalsetele broneeringutele.

Kuidas seadistada?

Kui oled huvitatud GoMore Keyless rentimise lisamisest oma autole, saad selle valiku teha auto kuulutuse loomisel. GoMore võtab sinuga paigaldusprotsessi käigus ühendust ja tasub selle eest.

4. samm: Halda oma broneeringuid

Kui sinu auto kuulutus on lisatud, hakkad saama broneeringupäringuid. Neid päringuid saad hallata oma GoMore'i konto kaudu, kus saad broneeringuid oma kättesaadavuse põhjal vastu võtta või tagasi lükata. Pea meeles, et hoia oma kättesaadavuse kalender alati uuendatud, et rentnikud teaksid, millal sinu auto on rendiks vaba.

5. samm: Auto üleandmine ja võtmete vahetamine

Lepi kokku kohtumispaik üleandmiseks ja võtmete vahetamiseks. Kasuta seda võimalust, et kontrollida rentniku juhiluba, tutvustada talle auto funktsioone ja dokumenteerida selle seisukord. Keyless-rendi puhul veendu, et sinu auto asukoht on täpselt märgitud, nii et rentnik leiab auto üles ja avab selle meie rakenduse kaudu.

Ettevõtte omanikuna GoMore'is alustamine

Kui plaanid välja rentida mitu autot või hallata autoparki, siis siin on juhised ettevõtte omanikuna alustamiseks:

Registreeru ettevõttena

Märgi kuulutuse loomisel, et lisad auto ettevõtte omanikuna. Oma ettevõtte konto all saad lisada mitu sõidukit. Veendu, et iga auto vastab ettevõtte rendile esitatavatele standarditele, sealhulgas asjakohane ettevõtte kindlustuskaitse.

Halda broneeringuid ja tegevust

Kasuta oma GoMore'i kontot broneeringute haldamiseks, tulude jälgimiseks ja mitme sõiduki tõhusaks koordineerimiseks. Kaalu GoMore Keyless-rentimise kasutamist, et võimaldada rentnikel auto meie rakenduse kaudu kätte saada, nii et sa ei pea olema isiklikult kohal üleandmise ja tagastamise juures.

Nõuetele vastavus ja kindlustus

Veendu, et kõik sinu sõidukid on kaetud sinu enda ärilise rendikindlustusega, mis peaks hõlmama vastutus-, kasko- ja teeäärset abi.

Kokkuvõte

Autoomanikuna GoMore'is alustamine on lihtne protsess, mis võib sinu sõiduki kiiresti tulutoovaks ettevõtmiseks muuta. Olenemata sellest, kas rendid välja isiklikku autot või haldad autoparki, GoMore pakub sulle vajalikke tööriistu ja tuge, et olla selles edukas. Lisateabe või abi saamiseks on meie pühendunud klienditoe meeskond alati valmis aitama sul oma autorendi kogemusest maksimumi võtta.

Kas said küsimusele vastuse?