Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Rentniku abi Ettevõtte rendikindlustuse mõistmine GoMore'is

Ettevõtte rendikindlustuse mõistmine GoMore'is

Ärisõiduki rentimisel GoMore'is on oluline mõista, et kindlustuse ja autoabi tingimused erinevad eraautode rentimise tingimustest. Siin on lühiülevaade, mis aitab sul tutvuda meie platvormil toimuva ärirendi kindlustuskaitse eripäradega.

Ettevõtte rendi kindlustuskaitse

Autoomaniku poolt pakutav kindlustus

Ettevõtte rendi puhul ei kata sinu renditud sõidukit mitte GoMore eraõiguslik rendikindlustus, vaid sõiduki omaniku ärikindlustus.

Mida see kindlustus katab?

  • Kasko kindlustus: Omaniku kindlustus pakub täielikku liiklus- ja kaskokindlustust, nagu siis, kui rendid GoMore'ist eraisikule kuuluvat autot.

  • Teeäärne abi: Omaniku kindlustuses sisaldub ööpäevaringne teeäärne abi. See teenus on saadaval ilma lisatasuta ja sellele pääseb ligi igal ajal, tagades, et abi on alati käepärast sõiduki rikke või hädaolukorra korral. Teeäärse abi teave on esitatud sinu rendibroneeringu all.

Omavastutus

  • Vastutus omavastutuse eest: Kõik omavastutustasud, mis on kulud, mida sinult võidakse nõuda kahjuhüvitise korral, määrab ja nõuab ettevõtte autoomanik. GoMore võib abistada ettevõtte omanikku omavastutuse kogumisel sinu rendi ajal tekkinud kahjude korral.

Kui sul on küsimusi või vajad täiendavat selgitust ettevõtte rendiautode kindlustuspoliitika kohta, võta julgelt ühendust meie klienditoega.

Kas said küsimusele vastuse?