Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Rentniku abi Kütusekulude mõistmine GoMore autorendi puhul

Kütusekulude mõistmine GoMore autorendi puhul

Kes vastutab kütusekulude eest?

Kui rendid auto läbi GoMore'i, on oluline mõista, kuidas kütusekulusid käsitletakse, et tagada sujuv ja õiglane rendikogemus mõlemale osapoolele.

Vastutus kütusekulude eest

  • Rentniku vastutus: Rentnikuna vastutad sina kütusekulude eest rendiperioodil. Kui autot ei tagastata sama kütusekogusega, mis oli rendi alguses, arvestatakse sinult automaatselt tasu puuduvate kütuse liitrite eest. Kui aga tagastad auto suurema kütusekogusega, mida see oli rendi alguses, tagastatakse sulle lisakütuse maksumus. Palun tutvu meie renditingimustega üksikasjaliku teabe saamiseks kütuse hindade kohta.

Kuidas kütuse taset registreeritakse ?

Rendi alguses ja lõpus.

  • Algne kütuse tase: Auto kättesaamisel peab omanik registreerima rendilepingus praeguse kütuse taseme. See tagab, et nii sina kui ka omanik olete kütusekoguse osas enne auto kasutama hakkamist ühel nõul.

  • Rendi lõpp: Sama protseduur kehtib ka auto tagastamisel. Kütuse taset tuleks kontrollida ja see rendilepingusse kirja panna, et kinnitada, et see vastab algsele tasemele.

Keyless-rentimine

  • Automaatne aruandlus: Enamik Keyless-autosid edastab kütuse taseme automaatselt rendilepingusse, mis lihtsustab sinu jaoks protsessi. Kui auto ei edasta kütuse taset automaatselt või kui edastatud tase on vale, pead sa käsitsi lisama õige info GoMore'i rakendusse.

Kütusetaseme lahknevustega toimetulek

Keyless-rentimine

  • Automaatsed tasud ja krediidid: Sarnaselt tavaliste võtmetega rendilepingutega käsitletakse kütusetasemete lahknevusi automaatselt vastavalt renditingimustele. Kui auto tagastatakse väiksema kütusekogusega, võetakse sinult tasu ja see summa kantakse autoomaniku GoMore'i sissetulekutesse. Kui aga auto tagastatakse suurema kütusekogusega, arvatakse krediit omaniku sissetulekust maha ja kantakse sinu arvele.

Tavalise võtmega rendid

  • Madalam kütuse tase: Kui tagastad auto vähema kütusega, kui algselt oli, tuleks see lahknevus märkida rakenduses olevasse rendilepingusse. Sina ja autoomanik peaksite kokku leppima kütusekulu hüvitamises otse tagastamisel. Kui kokkulepe on saavutatud, saab lisakulu sisestada rakenduse "lisakulud" väljale ja tasu arvatakse maha sinu broneerimisel registreeritud maksekaardilt.

  • Kõrgem kütuse tase: Kui annad auto tagasi suurema kütusehulgaga kui alguses, tuleb ka see märkida, kuigi tavaliselt ei ole vaja midagi teha, kui omanikuga ei ole kokku lepitud teisiti.

Kas auto peab olema üleandmisel täispaagiga?

  • Soovituslik, kuid mitte nõutav: GoMore soovitab autoomanikel anda auto üle täis kütusepaagiga, et sul oleks lihtsam meeles pidada õiget kütuse taset üleandmisel. See ei ole siiski kohustuslik ja kokkulepitud kütuse tase tuleks selgelt kirja panna rendilepingusse.

Kas vajad lisateavet?

Kui sul on lisaküsimusi kütusekulude haldamise või kokkuleppimise kohta, mis ei sisaldu rendilepingus, võta julgelt ühendust GoMore'i klienditoega. Oleme siin, et aidata sul lahendada kõik probleemid ja tagada õiglane ning nauditav rendikogemus.

Kas said küsimusele vastuse?