Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Rentniku abi Rendiauto kohaletoimetamine

Rendiauto kohaletoimetamine

Paljude rentnikud hindavad mugavust, mida pakub rendiauto kohaletoimetamine otse valitud kohta, olgu selleks siis lennujaam, kodu või muu asukoht. Siin on info auto kohaletoimetamise teenuse kohta GoMore'is.

Auto kohaletoimetamise eelised

  1. Mugavus: Võta auto vastu ja tagasta see endale sobivas kohas, näiteks lennujaamas või majutusasutuses.

  2. Ajasääst: Jäta vahele auto kättesaamine kaugest asukohast ja asu otse oma tegevuste või koosolekute juurde.

  3. Sujuvam kogemus: Naudi sujuvat reisikorraldust, mis on eriti kasulik ärireisidel või puhkusereisidel.

Kuidas auto kohaletoimetamine toimib?

  • Autoomanike pakkumised: Autoomanikud saavad valida, kas pakkuda oma sõidukite kohaletoimetamise ja pealevõtmise teenust. See võimalus on tavaliselt esile toodud GoMore'is auto kuulutuses.

  • Asukohad: Kohaletoimetamine on võimalik erinevatesse kohtadesse, näiteks lennujaamadesse, sinu isiklikule aadressile või muudesse omanikuga kokkulepitud kohtadesse.

  • Sõiduki tagastamine: Auto tuleb tagastada samasse kohta, kuhu see toimetati, kui omanikuga ei ole teisiti kokku lepitud.

Kohaletoimetamise seadistamine

  1. Vali auto: Autode sirvimisel GoMore otsi kuulutusi, mis sisaldavad kohaletoimetamise võimalust.

  2. Määra kohaletoimetamise üksikasjad: Broneerimisprotsessi käigus määra soovitud kohaletoimetamise koht. Kinnita kõik üksikasjad, sealhulgas aeg ja koht, autoomanikuga.

  3. Kinnita kättesaadavus: Veendu, et omanik kinnitab, et ta saab auto soovitud kohas ja ajal kohale toimetada ja tagasi võtta.

Kohaletoimetamine GoMore-Keyless'iga

Kui valid auto, millel on GoMore Keyless:

  • Parkimine tarnekoha lähedal: Omanik pargib auto kokkulepitud tarnekoha lähedale.

  • Ligipääs rakendusega: Saad auto avada ja sellele ligi pääseda GoMore'i rakenduse abil, mis muudab rendi alustamise veelgi paindlikumaks ja mugavamaks.

Kohaletoimetamise tasud

  • Omaniku poolt määratud tasud: Omanikud määravad oma kohaletoimetamistasud, mis katavad nii sõiduki kohaletoimetamise kui ka kättesaamise. Need tasud arvestatud kuulutuses näidatud rendihinnas.

  • Tasuta kohaletoimetamine: Mõned omanikud võivad pakkuda tasuta kohaletoimetamist, kui kohaletoimetamise koht on auto koduse aadressi lähedal.

Mida oodata?

Kohaletoimetamisel kontrolli auto põhjalikult üle ja tee dokumenteerimiseks pilte. Veendu, et teatad kõikidest probleemidest otse omanikule enne ära sõitmist. Autot tagastades too see kindlasti kokkulepitud kohta tagasi ja tee kõik rendi lõpetamise protseduurid vastavalt omaniku juhistele.

Kasutades ära GoMore'i auto kohaletoimetamise teenust, muudad oma rendikogemuse sujuvamaks ja nauditavamaks.

Kas said küsimusele vastuse?