Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Rentniku abi Juhised rendiauto tagastamiseks puhtas seisukorras

Juhised rendiauto tagastamiseks puhtas seisukorras

Rendiauto puhtana tagastamine ei ole ainult viisakus, GoMore'i nõue on tagastada auto samas seisukorras, nagu sa selle kätte said.

Puhtana tagastamine tagab, et auto on järgmise rentniku jaoks valmis ja aitab säilitada meie renditeenuse kõrget taset. Siin on kirjas, mida pead teadma rendiauto tagastamisel nõutavate puhtusstandardite kohta.

Ootused puhtuseks

Kui rendid auto GoMore'i kaudu, siis eeldatakse, et tagastad selle samas seisukorras, nagu see oli kättesaamisel. Siin on konkreetsed ootused:

  • Salongi puhtus: Eemalda auto salongist kõik isiklikud esemed, prügi ja praht. Pühi pinnad üle ja vajadusel puhasta põrandad ja istmed tolmuimejaga, eriti kui rendiperioodil tekkis mustust või läks midagi maha.

  • Väline puhtus: Välispind peaks olema puhas mudast, mustusest ja muust suuremast prahist. Kuigi täielik autopesu ei ole alati vajalik, palun veendu, et auto näeks välja esinduslik ja samasugune nagu kättesaamisel.

Lisatasude vältimine

Kui autot ei tagastata puhtana, võib see kaasa tuua lisatasusid:

  • Puhastustasu: Kui auto vajab rohkem kui tavapärast hooldust või põhjalikku puhastust, kuna see tagastati liiga määrdununa, võidakse sinult võtta meie renditingimustes määratletud puhastustasu. See tasu katab professionaalse puhastusteenuse kulud, et taastada sõiduki sobiv seisukord.

Näpunäiteid puhtuse hoidmiseks

  1. Hoia autos puhastusvahendeid: Rendiperioodi jooksul on kasulik hoida autos põhilisi puhastusvahendeid nagu paberrätikud, vesi ja kilekotid, et puhastada autot plekkidest või prügist.

  2. Kasuta autopõrandamatte: Veendu, et autopõrandamatid on kasutusel, eriti halva ilmaga, et vältida vaiba määrdumist mudaga või veega.

  3. Söö ettevaatlikult: Püüa vältida autos söömist või vali toite, mis ei lähe nii kergesti maha ega jäta jääke.

  4. Suitsetamine: Pea meeles, et autos suitsetamine on keelatud, kuna see aitab kaasa salongi lõhnadele ja mustusele.

Lemmikloomi puudutavad erijuhised

Kui lemmikloomad on sõidukis lubatud:

  • Kasuta lemmikloomade katteid või puure: Kaitse istmeid lemmikloomade karvade ja mustuse eest, kasutades katteid või puure.

  • Korista lemmikloomade järelt: Enne auto tagastamist veendu, et kõik lemmikloomade karvad või mustus on sõidukist hoolikalt eemaldatud.

  • Vajab omaniku nõusolekut. Lemmikloomad on lubatud ainult rendiautodes, kus omanik on lemmikloomade lubamisega nõustunud. Kahtluse korral küsi alati omanikult, kas lemmiklooma toomine autosse on lubatud.

Lõplik kontroll

Enne auto tagastamist tee viimane kontroll:

  • Kontrolli isiklike asjade olemasolu: Veendu, et kõik sinu asjad on eemaldatud.

  • Viimase hetke koristus: Võta hetk, et koristada võimalik segadus või eemaldada prügi.

  • Tee pilte: Dokumenteeri auto seisukord tagastamisel, et tõendada selle puhtust.

Neid puhtuse juhiseid järgides aitad tagada meeldiva ja lugupidava kogemuse kõigile GoMore'i kasutajatele. Auto puhtana hoidmine mitte ainult ei aita vältida lisatasusid, vaid aitab luua vastutustundlikku ja hoolivat kogukonda.

Kas said küsimusele vastuse?