Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Rentniku abi Suitsetamise eeskirjad

Suitsetamise eeskirjad

Meie GoMore'is püüame tagada, et kõigil rentnikel oleks meeldiv ja puhas autorendikogemus. Selle saavutamiseks rakendame kõigis rendiautodes ranget suitsetamiskeeldu. Loe järgnevalt, mida pead teadma meie suitsetamise eeskirjadest ja nende rikkumise tagajärgedest.

Suitsetamiskeeld

Suitsetamine keelatud: Suitsetamine ei ole lubatud üheski GoMore'i kaudu broneeritud rendiautos. See hõlmab sigarettide, sigarite, piipude, e-sigarettide, vaporisaatorite ja muude suitsetamisvahendite kasutamist.

Karistused suitsetamiseeskirjade rikkumise eest

  • Puhastustasu: Kui pärast rendiperioodi leitakse sõidukist tõendeid suitsetamise kohta, võidakse sinult võtta märkimisväärne puhastustasu. See tasu katab sõiduki süvapuhastuse kulud suitsulõhna ja jääkide eemaldamiseks. Kõik tasud on välja toodud meie renditingimustes.

  • Lisatasud: Sõltuvalt kahju tõsidusest võivad kehtida lisatasud remondi või renditulu saamata jäämise eest puhastusprotsessi ajal.

Kuidas teatada suitsetamiskahtlusest?

Kui kahtlustad, et eelmine rentnik on äsja renditud autos suitsetanud, teata sellest kohe GoMore'i klienditoele enne sõiduki kasutamist.

Nõuetele järgimine ja teistega arvestamine

Selleks, et vältida rendiautos suitsetamisega seotud karistusi, on oluline seda eeskirja järgida. Kui sul on vaja suitsetada, tee seda kindlasti autost väljas ja sellest eemal, et säilitada auto puhtus tulevastele rentnikele ja omanikule.

Suitsetamiskeelust kinni pidades panustad paremasse rendikogemusse kõigi GoMore'i kasutajate jaoks, tagades, et sõidukid jäävad kõigi jaoks värskeks ja meeldivaks.

Kas said küsimusele vastuse?