Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Rentniku abi Piletite ja trahvide käsitlemine rentnikuna

Piletite ja trahvide käsitlemine rentnikuna

Kui rendid autot GoMore'i kaudu, on väga oluline mõista oma kohustusi seoses liikluspiletite, parkimistrahvide ja muude seotud kulude eest. Siin on kirjas, mida pead teadma, et selliseid olukordi vastutustundlikult lahendada.

Sinu vastutus trahvide ja parkimistasude eest

Rentnikuna vastutad kõikide trahvide ja parkimistasude eest, mis tekivad rendiperioodi jooksul. See hõlmab, kuid ei piirdu järgnevaga:

  • Parkimisnõuete rikkumised: nt trahvid volitamata või piiratud aladel parkimise eest.

  • Kiirustrahvid: Kiiruse ületamise eest saadud trahvid.

  • Liiklusrikkumised: Kõik muud liiklusseaduse rikkumisest tulenevad tasud.

Pane tähele, et kui rendid GoMore kaudu Keyless-auto, ei ole omanik kohustatud tagama, et auto on pärast rendiperioodi lõppu seaduslikult pargitud või ajapiiranguta tsoonis. Seetõttu vastutad sina ainuisikuliselt kõikide trahvide või tasude eest, mis võivad tekkida, kui auto leitakse valesti pargituna pärast selle tagastamist.

Mida teha, kui saad trahvi või parkimistasu?

Kohene tegutsemine

Kui saad rendiperioodi jooksul trahvi või parkimistasu:

  1. Makske viivitamatult: Soovitav on maksta kõik trahvid otse ja võimalikult kiiresti. Maksega viivitamine võib kaasa tuua täiendavaid karistusi või haldustasusid.

  2. Teavita omanikku: Anna autoomanikule GoMore'i sõnumsidesüsteemi kaudu teada trahvist või parkimistasust, eriti kui see võib neid või sõidukit otseselt mõjutada.

Maksmata trahvidega tegelemine

  • Teavitamine: Kui trahvi ei maksta ja autoomanik saab pärast rendiperioodi teate, võib omanik sinuga GoMore'i kaudu ühendust võtta, et probleem lahendada.

  • Vastutuse ülekandmine: Sõltuvalt renditingimustest ja kohalikest seadustest võib omanik trahvi eest vastutuse sulle üle kanda, nõudes sinult makse eest vastutuse võtmist.

  • Haldustasud: Kui GoMore peab sekkuma maksmata trahvide lahendamisse, võetakse sinult lisaks haldustasusid. Kulud võetakse maha sinu maksekaardilt.

Parimad tavad trahvide vältimiseks

  • Tutvu kohalike seadustega: Mõista ja järgi kohalikke sõidu- ja parkimiseeskirju, et vältida tavalisi lõkse.

  • Kasuta GPS'i targalt: Mõned tänapäevased GPS-süsteemid võivad sind hoiatada kiiruskaamerate ja piiratud tsoonide eest, aidates sul vältida võimalikke trahve.

  • Planeeri oma parkimine: Enne autost lahkumist kontrolli veel kord parkimiseeskirju piirkonnas, et veenduda, et sa ei ole piiratud või ajaliselt piiratud kohas.

Rentimine läbi GoMore'i tähendab vastutuse võtmist selle eest, kuidas sa sõidukit haldad ja kasutad. Kohalikele eeskirjadele tähelepanu pööramine ja kõikide trahvide või parkimistasudega viivitamatu tegelemine aitab sul vältida lisakulusid ja tagada positiivse kogemuse nii sulle kui ka autoomanikule.

Kas said küsimusele vastuse?