Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Rentniku abi Lisajuhtide lisamine sinu GoMore'i rendilepingule

Lisajuhtide lisamine sinu GoMore'i rendilepingule

Autot GoMore'i kaudu rentides võid soovida lisada rendilepingule lisajuhte, et suurendada paindlikkust ja jagada sõiduvastutust. Siin on lühike juhend, kuidas lisajuhte lisada ja millised tingimused kehtivad.

Kuidas lisada lisajuhti?

Saad lisada lisajuhte kas auto broneerimisel või igal ajal enne rendi algust:

  1. Broneerimise ajal: Vali lisajuhi lisamise võimalus, kui broneerid autot esimest korda GoMore'is.

  2. Pärast broneeringu lõppu: Kui sa ei lisanud lisajuhti broneerimise ajal, saad seda ikkagi teha, muutes rendi andmeid oma profiilis enne rendi algust. Seda saab teha broneeringu andmete lehel meie rakenduses või veebilehel enne rendi algust. Pärast rendi algust ei ole rendilepingu muutmine enam võimalik.

Nõuded lisajuhile

  • Vastavus kindlustustingimustele: Nagu põhirentnik, peavad kõik lisajuhid vastama GoMore'i kindlustustingimustele. Rendileandja vastutab selle eest, et kõik lisajuhid vastaksid nendele nõuetele.

  • Dokumendid: Lisajuhtidel tuleb esitada kehtivad dokumendid, mis tõendavad, et nad vastavad kindlustuskaitse tingimustele.

Kohustused

  • Põhirentniku vastutus: Peamise rentnikuna jääb sulle täielik vastutus sõiduki eest kogu rendiperioodi jooksul. See hõlmab tagamist, et kõik lisajuhid on kindlustusega kaetud ja vastutavad omavastutuse eest, olenemata sellest, kes juhib autot intsidendi toimumise ajal.

  • Sõiduki kättesaamine: Lisajuhtidel ei ole lubatud sõidukit vastu võtta. See kehtib nii Keyless kui ka tavapärase võtmetega rendi puhul.

Lisajuhtide lisamise eelised

  • Jagatud sõitmine: Võimaldab pikemaid reise ilma väsimuseta, jagades sõidukohustusi.

  • Paindlikkus ja valmisolek: Rohkem juhte tähendab suuremat paindlikkust ootamatute plaanimuutuste korral ja tagab järjepidevuse, kui põhirentnik ei saa sõita.

Kulud

Lisajuhide lisamisega kaasnevad lisatasud, mis kajastavad suurenenud kindlustusriski. Täpsed tasud ja tingimused täpsustatakse broneerimise või rendilepingu muutmise käigus.

Kas said küsimusele vastuse?