Kuidas saame aidata?

Abikeskus Autorent Rentniku abi Nõuded rentnikule GoMore'is

Nõuded rentnikule GoMore'is

Auto rentimine GoMore kaudu eeldab teatud nõuete täitmist, et tagada ohutu ja usaldusväärne kogemus nii rentnikele kui ka omanikele. Siin on kõik, mida pead teadma rentnikele esitatavatest rendinõuetest kõikidel meie turgudel:

Üldised nõuded

  • Vanusepiirang: Rentnikud peavad vastama teatud vanusepiirangutele, et olla kaetud meie rendikindlustusega ja seega rentimiseks kinnitatud. Palun kontrolli konkreetseid vanusenõudeid meie erinevatele turgudele allolevatelt linkidelt.

  • Juhiluba: Rentnikul peab olema kehtiv juhiluba, mida tunnustatakse rendiriigis. Rahvusvahelistelt rentnikelt võidakse nõuda rahvusvahelise juhiloa esitamist koos oma riikliku juhiloaga.

  • Kinnitamine: Kõik rentnikud peavad läbima isikusamasuse kontrollimise protsessi, mis hõlmab juhiloa, telefoninumbri ja e-posti aadressi kontrollimist. Mõnel turul võidakse nõuda täiendavaid dokumente.

Riigipõhised nõuded rentnikule

Igas riigis kehtivad rendinõuded leiad allpool vastavatelt linkidelt:

Nende nõuete mõistmine ja järgimine tagab rentnikele sujuva ja meeldiva rendikogemuse GoMore'is. Kui sul on küsimusi või vajad täiendavaid selgitusi, võta julgelt ühendust meie klienditoega.

Kas said küsimusele vastuse?