Kuidas saame aidata?

Abikeskus Üldine Konto GoMore'is alustamine

GoMore'is alustamine

Tere tulemast GoMore'i! GoMore on inimestevaheline autojagamise platvorm, mis ühendab inimesi ja lihtsustab autode jagamist. Kui jagame autosid üksteisega, on vähematel inimestel vaja oma autot omada, mis tähendab vähem autosid linnades.

See on lihtne, kasulik keskkonnale ja suurepärane võimalus teistega suhelda. Kui oled meie platvormil uus, siis loe, kuidas hõlpsasti liituda ja alustada meie teenuste kasutamist auto rentimiseks, liisimiseks või sõidujagamiseks.

Loo oma profiil

Oma GoMore teekonna alustamiseks saad:

  • registreeruda meie veebilehe kaudu või kasutada mobiilirakendust, mille saad alla laadida iOS ja Android seadmetele.

  • luua oma profiili e-posti aadressi, Google'i, Facebooki või Apple ID abil.

  • vajutada ümarale ikoonile meie avalehe või rakenduse paremas ülanurgas ja järgida juhiseid.

Profiili loomine on tasuta - maksad ainult siis, kui kasutad meie teenuseid.

Kinnita oma andmed

Turvalisuse ja usaldusväärse kogukonna tagamiseks palume sul pärast registreerumist kinnitada oma e-posti aadress ja telefoninumber. See samm on oluline meie platvormi turvalisuse ja usaldusväärsuse säilitamiseks.

Tutvu platvormiga

Nüüd, kui oled seadistanud oma konto:

  • Rentnikele: Sirvi autode nimekirja, filtreeri vastavalt oma vajadustele ja leia ideaalne auto oma järgmiseks reisiks.

  • Autoomanikele: Lisa oma auto ja määra tingimused, et hakata teenima. Meie platvorm muudab broneeringute haldamise ja rentnikega ühenduse loomise lihtsaks.

  • Sõidujagajatele: Otsi saadaolevaid sõite või paku sõitu, kui sul on vabu kohti. See on suurepärane võimalus jagada kulusid ja kohtuda uute inimestega.

Broneeri ja sõida

Kui oled leidnud sobiva auto või sõidu, jätka broneerimisega meie turvalise maksesüsteemi kaudu kas veebilehel või rakenduse kaudu. Tagame, et kõik tehingud on turvalised ja hõlpsasti hallatavad.

Jaga oma kogemust

Pärast reisi aita teisi, andes hinnangu oma kogemusele. Sinu arvamus aitab parandada ja rikastada kogukonda ning annab teistele teada, mida oodata.

Kas teadsid? GoMore Liising

GoMore Liising on parim viis auto saamiseks. Madalate igakuiste liisingumaksetega, mis sisaldavad kindlustust ja hooldust, on see nutikas valik neile, kes eelistavad autot mitte omada. GoMore Liisingu eelised:

  • Rendi välja: Saad oma liisitud autot rentida GoMore keskkonnas, et katta oma kulusid.

  • Keskkonnasõbralik: Jagades oma liisitud autot, aitad planeedi ressursse paremini ära kasutada.

  • Kõik hinnas: Naudi madalat igakuist makset, mis katab kindlustuse ja hoolduse.

Head reisi!

Oled valmis nautima GoMore eeliseid. Sõida, jaga ja avasta kogukonnas, mis väärtustab jagamist ja keskkonnasõbralikku transporti. Tere tulemast pardale ja head jagamist!

Kas said küsimusele vastuse?