Kuidas saame aidata?

Abikeskus Leasing GoMore Leasing Liisingauto proovisõit enne tellimist

Liisingauto proovisõit enne tellimist

Proovi oma tulevast autot enne liisimist

Me GoMore´is mõistame, kui oluline on, et enne liisingulepingu sõlmimist tunneksid end mugavalt ja kindlalt oma sõiduki valiku suhtes. Seepärast pakume sulle mugavaid võimalusi liisingust huvitatud auto proovisõiduks. Siin on kirjeldatud, kuidas saad korraldada proovisõitu ja millised võimalused on sulle kättesaadavad.

Kuidas korraldada proovisõitu

Edasimüüja proovisõidud

  • Partner-müüjad: Teeme koostööd edasimüüjate võrgustikuga üle kogu riigi, et saaksid erinevaid automudeleid proovisõidul proovida. See võimaldab sul kogeda autot isiklikult ja saada aimu selle omadustest, jõudlusest ja sobivusest sinu vajadustele.

  • Proovisõidu broneerimine: Proovisõidu korraldamiseks lihtsalt helista või kirjuta meile, esitades andmed auto või autode kohta, millest oled huvitatud, ning sinu asukoht. Koordineerime oma partner-müüjatega, et korraldada proovisõit sulle sobivas kohas.

Pikendatud proovisõidud rendi kaudu

  • Rendi enne liisimist: Paljud meie liisingautod on saadaval ka rendiks GoMore´i kaudu. See võimaldab sul autot ulatuslikumalt testida, kogedes seda erinevates sõidutingimustes ja pikema aja jooksul kui tavaline esinduse proovisõit.

  • Keyless-variandid saadaval: Vali auto GoMore´i Keyless (võtmeta tehnoloogiaga), et nautida sujuvat rendi- ja proovisõidukogemust. See funktsioon võimaldab sul autole ligi pääseda ja seda käivitada vaid GoMore´i rakenduse abil, täiustades sinu kogemust uusima autode jagamise tehnoloogiaga.

  • Soodustused proovisõitudel: Pakume erisoodustusi nendele pikendatud proovisõitudele. Auto rentimine enne liisimisotsuse tegemist võib anda sulle põhjaliku arusaama sellest, kui hästi see sinu elustiili ja sõiduharjumustega sobib.

Kas said küsimusele vastuse?

Kas sul on veel küsimusi?

Võta meiega ühendust