Kuidas saame aidata?

Abikeskus Leasing GoMore Leasing Autoteenindus GoMore´i liisingautodele

Autoteenindus GoMore´i liisingautodele

Sujuv ja mugav teenindus

Kui liisid auto GoMore´i kaudu, on sõiduki hooldamine lihtne ja muretu. Mõistes, kui oluline on hoida oma liisingusõidukit parimas seisukorras, lisame kõik hoolduskontrollid sinu liisingulepingusse ilma lisakuludeta. Nii toimib auto hooldus, kui liisid meilt.

Kuidas hallata oma liisitud auto hooldust

Hoolduskontrollid, mis on hinna sees

  • Põhjalik katvus: Kõik vajalikud hoolduskontrollid on sinu liisingu hinna sees. See tähendab, et sa ei pea muretsema ootamatute hoolduskulude pärast - kõik on algusest peale planeeritud ja eelarves ette nähtud.

Hoolduse broneerimine

  • Volitatud töökojad: Kui su auto vajab hooldust, võid broneerida aja mis tahes volitatud töökotta, mis on spetsialiseerunud sinu automargile. Selline paindlikkus tagab, et saad valida sinule sobivaima asukohaga töökoja.

  • Me ei nõua konkreetset töökoda: Sa ei ole kohustatud pöörduma ainult sellesse töökotta, kus sa oma liisingauto algselt kätte said. See võimaldab sul kasutada ükskõik millist sinu lähedal asuvat volitatud teeninduskohta, olenemata sellest, kas oled kodus või reisil.

Hoolduse broneerimise sammud

  1. Tuvasta vajadus: Jälgi oma hoolduse ajakava, mis on tavaliselt esitatud auto kasutusjuhendis või liisingulepingus. Sa saad teateid või meeldetuletusi, kui on aeg hoolduseks, mis põhineb läbisõidul või ajavahemikul. Kahtluse korral võta meiega ühendust.

  2. Vali töökoda: Vali oma automargi jaoks volitatud töökoda. Heakskiidetud hoolduskeskuste nimekirja leiad GoMore´i veebisaidilt või oma auto esindusvõrgustiku kaudu.

  3. Registreeri kohtumine: Võta ühendust töökojaga, et leppida kokku hoolduse aeg. Maini, et liisid oma sõiduki GoMore´i kaudu, sest neil on andmed selle kohta, mida sinu hooldusplaan katab.

Lühidalt

GoMore´i puhul on sinu autoliisingu iga aspekt, sealhulgas hooldus, mõeldud mugavuse tagamiseks. Lisades sinu liisingulepingusse põhjalikud hoolduskontrollid ja võimaldades sul paindlikult valida hoolduskoha, tagame, et sinu liisitud auto suurepärases korras hoidmine on lihtne.

Kui soovid lisateavet oma konkreetse hooldusplaani kohta või kui vajad abi hoolduse broneerimisel, võta palun ühendust GoMore´i klienditoega. Me oleme siin tagamaks sinu liisingukogemuse sujuvus ja sinu auto suurepärase seisundi säilimise kogu liisinguperioodi jooksul.

Kas said küsimusele vastuse?

Kas sul on veel küsimusi?

Võta meiega ühendust