Kuidas saame aidata?

Abikeskus Leasing GoMore Leasing Kuidas tellida liisingautot GoMore´ist?

Kuidas tellida liisingautot GoMore´ist?

Liisingauto tellimine GoMore´i kaudu on lihtne protsess, mille eesmärk on tagada, et saad sõiduki, mis vastab sinu vajadustele ja eelistustele. Siin on samm-sammuline juhend, kuidas liisingauto tellimisel edasi minna.

Liisingauto tellimise samm-sammuline juhend

1. Vali oma auto

  • Valik: Külasta GoMore´i veebisaiti ja sirvi meie laia valikut liisinguks pakutavaid autosid. Vali oma vajadustele kõige paremini vastav automudel selliste tegurite alusel nagu suurus, kütusetüüp ja kaasasolevad funktsioonid.

2. Täida oma tellimus

  • Tellimisprotsess: Kui oled auto välja valinud, järgi veebilehel olevaid juhiseid, et läbida tellimisprotsess. See hõlmab vajaliku teabe esitamist, näiteks sinu liisingu kestus ja kõik soovitud lisavõimalused või lisatarvikud.

3. Kinnitus ja krediidivõimekuse hindamine

  • GoMore võtab ühendust: Pärast tellimuse esitamist võtab GoMore´i esindaja sinuga ühendust, et kinnitada sinu tellimuse üksikasjad ja käsitleda võimalikke küsimusi järgmisel tööpäeval.

  • Krediidivõimekuse hindamine: Selle esialgse kontakti käigus viib GoMore läbi krediidivõimekuse hindamise, et tagada liisingulepingu sobivus sinu finantsolukorrale. See samm on sinu liisingutaotluse heakskiitmiseks ülioluline.

4. Allkirjasta liisinguleping

  • Liisingulepingu ettevalmistamine: Kui sinu krediidihinnang on heaks kiidetud, saad e-kirja teel liisingulepingu, mille on koostanud meie liisingupartner. Vaata leping hoolikalt läbi.

  • Liisingulepingu allkirjastamine: Kirjuta lepingule alla ja tagasta see, et sinu liisingu tingimused oleksid lõplikud.

5. Sõiduki ettevalmistamine ja kättesaamine

  • Sõiduki tellimine: Kui leping on allkirjastatud, tellib GoMore sinu auto tootjalt või korraldab selle valmimise, kui see on juba laos.

  • Vastuvõtmise kuupäev ja asukoht: Sind teavitatakse lõplikust kättesaamise kuupäevast ja kohast, kust saad oma uue auto kätte. See teave edastatakse aegsasti ette, mis võimaldab sul vastavalt aega planeerida.

Kokkuvõtteks

Auto liisimine GoMore´i kaudu ei anna sulle mitte ainult juurdepääsu laiale sõidukite valikule, vaid tagab ka sujuva ja läbipaistva protsessi alates valikust kuni auto kättesaamiseni. Olenemata sellest, kas otsid lühiajalist või pikaajalist liisingut, GoMore on pühendunud sellele, et pakkuda sulle lahendust, mis vastab sinu sõiduvajadustele ja finantsoludele.

Lisateabe saamiseks meie liisinguvõimaluste kohta või tellimuse alustamiseks külasta meie veebisaiti või võta juba täna ühendust meie klienditeenindusega.

Kas said küsimusele vastuse?

Kas sul on veel küsimusi?

Võta meiega ühendust