Kuidas saame aidata?

Abikeskus Leasing GoMore Leasing Haagisekonksu liisinguvõimalused GoMore'is

Haagisekonksu liisinguvõimalused GoMore'is

Täiusta oma liisitud autot haagisekonksuga

Haagisekonksu lisamine sinu liisitud autole võib suurendada selle kasulikkust, võimaldades sul vedada haagiseid, karavane või paigaldada jalgrattahoidikuid oma seikluste jaoks. GoMore pakub paindlikke võimalusi haagisekonksu lisamiseks oma uuele liisitud autole paljudel meie liisingupakkumistel, tagades, et see vastab sinu konkreetsetele vajadustele kohe algusest peale.

Kuidas lisada haagisekonks oma liisitud autole?

  • Tellimine koos liisinguga: Kui liisid GoMore'st auto, on sul võimalus lisada haagisekonks enne oma uue liisitud auto kohaletoimetamist. Haagisekonksu valimine tellimise ajal tagab, et sinu liisitud auto tarnitakse koos juba paigaldatud haagisekonksuga. Pane tähele, et me ei paku haagisekonksu valikut kõigi liisingupakkumiste puhul.

  • Lisakulu: Haagisekonksu lisamine toob kaasa lisatasu, mis lisatakse sinu igakuisele maksele kogu liisinguperioodi jooksul. Maksumus varieerub sõltuvalt auto margist ja mudelist ning paigaldamise keerukusest.

  • Paigaldamise üksikasjad: Haagisekonksu paigaldamine toimub volitatud autoesinduses, et tagada kõigi ohutus- ja kvaliteedistandardite täitmine. On oluline, et haagisekonksu paigaldamine toimuks professionaalselt, et järgida nii haagisekonksu kui ka sõiduki erinõudeid.

Kas ma saan haagisekonksu lisada pärast liisitud auto kättesaamist?

  • Paigaldamine pärast kohaletoimetamist: Kui otsustad, et vajad haagisekonksu pärast liisitud auto kättesaamist, saab GoMore tihti selle soovi täita.

  • Nõusolek ja paigaldamine: Enne haagisekonksu paigaldamist pärast kohaletoimetamist pead saama GoMore'ilt loa. Nagu ka enne kohaletoimetamist, peab paigalduse tegema volitatud autoesindus. Oluline on märkida, et pärast paigaldamist ei saa haagisekonksu enne liisinguperioodi lõppu eemaldada.

Hinnakujundus ja valikud

  • Kulude kaalumine: Haagisekonksu lisamisega seotud konkreetseid kulusid saad vaadata tellimisprotsessi käigus jaotises "Valikud". Esitatud hinnainfo sisaldab igakuist lisatasu, mis lisatakse sinu liisingumaksetele.

  • Mudeli ja margi mõju: Sinu auto mark ja mudel võivad mõjutada haagisekonksu hinda, kuna erinevad sõidukid vajavad erinevaid haagisekonksu süsteeme ja paigaldusprotsesse.

Kas said küsimusele vastuse?

Kas sul on veel küsimusi?

Võta meiega ühendust