Kuidas saame aidata?

Abikeskus Leasing GoMore Leasing Kasutatud liisingautod GoMore'is

Kasutatud liisingautod GoMore'is

Avasta kasutatud liisingautode eelised

GoMore pakub sageli võimalust liisida kasutatud autosid. See on meie klientidele jätkusuutlik valik, mis võimaldab neil nautida auto liisimise eeliseid soodsama hinnaga ja väiksema keskkonnamõjuga.

Mis on järelliising?

Järelliising tähendab selliste autode liisimist, mida on varem liisitud ja tagastatud. Need sõidukid on hoolikalt ette valmistatud, nii välimuselt kui ka tehniliselt, et tagada nende vastavus meie standarditele enne uuesti välja rentimist.

Kasutatud liisitud autode peamised omadused:

  • Ettevalmistatud korduvkasutamiseks: Iga kasutatud auto läbib olulise ettevalmistuse, et tagada selle hea seisukord järgmisele liisijale. See hõlmab kosmeetilist värskendamist ja tehnilisi kontrolle, et säilitada kõrgeid standardeid.

  • Normaalne kulumine: On normaalne, et kasutatud autodel on väiksemaid kulumisjälgi. Kuigi need autod on hästi hooldatud, võivad neil olla väikesed kosmeetilised vead, mis ei mõjuta nende jõudlust ega ohutust.

Kasutatud auto liisimise eelised

  • Kulutõhusus: Kasutatud auto liisimine on üldiselt odavam kui uue auto liisimine. Igakuised maksed on madalamad, muutes selle säästlikuks valikuks ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata.

  • Keskkonnamõju: Kasutatud auto liisimise valimisel aitad vähendada uute sõidukite tootmisega seotud CO2 heitkoguseid. See valik toetab keskkonnasäästlikkust, kasutades juba ringluses olevaid autosid.

  • Samad suurepärased eelised: Vaatamata sellele, et tegemist on eelnevalt omanduses olnud autodega, pakuvad need samu eeliseid kui uued liisitud autod, sealhulgas täielik hooldus ja kindlustusvõimalused, pakkudes muretut liisingukogemust.

Miks valida kasutatud auto liisimiseks GoMore?

Kasutatud auto liisimine GoMore'ist mitte ainult ei säästa raha, vaid aitab kaasa ka jätkusuutlikumale tulevikule. Me tagame, et kõik meie kasutatud liisitud autod on töökindlad ja valmis oma järgmiseks teekonnaks, pakkudes suurepärast alternatiivi neile, kes soovivad liisida ilma uute autodega seotud kõrgemate kuludeta.

Lisateabe saamiseks meie kasutatud autode liisinguvõimaluste kohta või meie praeguse valikuga tutvumiseks külasta palun meie veebisaiti või võta otse meiega ühendust. Oleme siin, et aidata sul leida täiuslik auto, mis sobib sinu vajaduste ja eelarvega, avaldades samal ajal positiivset mõju keskkonnale.

Kas said küsimusele vastuse?

Kas sul on veel küsimusi?

Võta meiega ühendust