Kuidas saame aidata?

Abikeskus Leasing GoMore Leasing Liisingauto läbisõit GoMore'is

Liisingauto läbisõit GoMore'is

Kohandatavad läbisõiduvalikud

Õige läbisõidu valimine oma liisingule on oluline, kuna see võib oluliselt mõjutada sinu liisingukogemust ja -kulusid. GoMore pakub paindlikke läbisõiduvalikuid, mis vastavad erinevatele sõiduvajadustele ja -eelistustele.

Kuidas oma läbisõitu valida?

  • Läbisõitude valik: GoMore kaudu autot liisides saad valida laiast valikust kaasasolevaid kilomeetreid, tavaliselt vahemikus 15 000 kilomeetrit kuni 30-35 000 kilomeetrit aastas. See paindlikkus võimaldab sul oma liisingut kohandada vastavalt sellele, kui palju sa aastas sõidad.

  • Kohandatavad kilomeetrid: Tellimisprotsessi käigus on sul võimalus kohandada kilomeetrite arvu vastavalt oma sõiduharjumustele. Igakuine liisingumakse kohandatakse vastavalt valitud läbisõidule, pakkudes läbipaistvust ja kontrolli oma liisingukulude üle.

  • Kilomeetrite kasutamine: Läbisõitu ei ole vaja jaotada ühtlaselt iga kuu või aasta peale sinu liisinguperioodil. Sul on täielik vabadus kasutada kilomeetreid just siis, kui neid vajad, kogu liisinguperioodi jooksul.

Läbisõit rendi ajal

  • Läbitud kilomeetrite koguarv: Kõik rentnike poolt rendiperioodi jooksul sõidetud kilomeetrid arvestatakse sinu liisingulepinguga määratud kilometraažis. Seega, kui plaanid oma liisingus olevat autot välja rentida, soovitame sul suurendada oma liisingulepingus sisalduvate kilomeetrite arvu, et katta rendi ajal sõidetud kilomeetrid.

Läbisõidu ületamine

  • Lisakilomeetrite maksumus: Kui ületad liisingulepingus ette nähtud kilomeetrite arvu, arveldatakse ületav osa auto tagastamisel. Täpsed kulud ületatud kilomeetrite kohta on selgelt välja toodud liisingupakkumises ja sinu liisingulepingus, tagades, et liisinguperioodi lõpus ei tuleks ebameeldivaid üllatusi.

Kokkuvõtteks

Läbisõidu paindlikkus on vaid üks paljudest eelistest, mida GoMore liising pakub. Olenemata sellest, kas sõidad vähe või palju, GoMore pakub võimalusi, mis sobivad sinu elustiiliga. Kui sul on küsimusi läbisõidu toimimise kohta või vajad abi õige plaani valimisel, on meie meeskond alati valmis sind aitama. Võta oma liisingukogemusest maksimum, valides läbisõiduvaliku, mis sobib kõige paremini sinu vajadustega.

Lisateabe saamiseks läbisõiduvalikute kohta või oma liisinguvajaduste arutamiseks võta julgelt meiega ühendust.

Kas said küsimusele vastuse?

Kas sul on veel küsimusi?

Võta meiega ühendust