Kuidas saame aidata?

Abikeskus Leasing GoMore Leasing Liisinguperioodid GoMore'is

Liisinguperioodid GoMore'is

Ülevaade liisinguvõimalustest

Meie GoMore'is mõistame, et sõiduki liisimisel on paindlikkus võtmetähtsusega. Seepärast pakume erinevaid liisinguperioode, mis vastavad erinevatele vajadustele ja eelistustele. Olenemata sellest, kas otsid lühiajalist lahendust või pikemaajalist võimalust, meil on valikuvõimalusi, mis sobivad sinu soovidega.

Liisingulepingute tüübid

  • Eraldi liisingulepingud: Need on tavaliselt saadaval ajavahemikeks 12-48 kuud. See võimalus on ideaalne neile, kes eelistavad autot pikema aja jooksul omada ilma omandiõigusega kaasnevate kohustusteta.

  • Lühiajalised liisingulepingud: Neile, kes vajavad autot lühemaks ajaks, pakume sageli liisingulepinguid vahemikus 1 kuni 6 kuud. See sobib ideaalselt ajutiste vajaduste rahuldamiseks või neile, kes ei soovi sõlmida pikaajalist lepingut.

Paindlikud lõpetamisvõimalused

  • Pikaajaline paindlikkus: Kui sõlmid liisingulepingu 12-36 või 12-48 kuuks, jääb sulle võimalus hoida autot kogu tähtajaks.

Liisingulepingu pikendamine ja lõpetamine

  • Pikendusvõimalused: Kui auto on sulle meeldinud ja soovid liisingulepingut pikendada, võta julgelt meiega ühendust, et arutada pikendamise võimalust. Pane tähele, et auto ostmine pärast liisinguperioodi lõppu ei ole võimalik.

  • Liisingauto tagastamine: Kui sinu liisinguperiood hakkab lõppema, saad e-posti teel üksikasjalikku teavet tagastamisprotsessi kohta. See annab ka võimaluse sujuvalt uuele autole üle minna, kui soovid jätkata GoMore'iga.

Lisateabe saamiseks liisinguperioodide ja pakutavate võimaluste kohta või oma konkreetsete liisinguvajaduste arutamiseks võta julgelt meiega ühendust. Meie meeskond on siin, et aidata sul leida täiuslik autoliisingulahendus.

Kas said küsimusele vastuse?

Kas sul on veel küsimusi?

Võta meiega ühendust