Kuidas saame aidata?

Abikeskus Leasing GoMore Leasing GoMore liisingauto tagastamine

GoMore liisingauto tagastamine

Liisinguperioodi lõpuks valmistumine

Kui sinu liisinguperiood on lõppemas, tagame meie GoMore'is sujuva ülemineku. Saad meilt või meie liisingupartnerilt teate, milles on kirjas kogu vajalik teave liisitud sõiduki tagastamise kohta, et saaksid selleks korralikult valmistuda.

Olulised sammud enne liisingu lõppu

  • GoMore Keyless seadmed: Kui sinu liisitud autol on GoMore Keyless-tehnoloogia, on oluline Keyless'i tellimus enne auto tagastamist lõpetada. Keyless'i tellimuse tühistamiseks ja aja broneerimiseks selle eemaldamise jaoks, võta meiega palun ühendust e-posti teel. Oleme siin, et sind igal sammul abistada.

Liisingauto tagastamine

  • Tagastamise asukoht: Kui on aeg liisitud auto tagastada, tuleb sul see viia kokkulepitud tagastuskohta või automüügiesindusse. Need kindlaks määratud tagastuspunktid on liisitud autode erapooletu ja professionaalse kontrolli läbiviimiseks, tagades, et kõik etteantud tagastusnõuded on täidetud.

  • Kolmanda osapoole hinnang: Sinu autot hindab kolmas osapool, tagades, et kontrolliprotsess on erapooletu ja vastab sinu liisingulepingus sätestatud standarditele.

  • Tagastusjuhendid: Enamik meie liisingupartnereid pakub koos liisingulepinguga üksikasjalikke tagastusjuhendeid. Need juhendid selgitavad põhjalikult tagastusprotsessi ja jagavad nõuandeid, kuidas tagada sõiduki sujuv tagastamine.

Kas oled huvitatud uuest liisingust?

Kui kaalud pärast praeguse liisingu lõppu uue sõiduki liisimist, on GoMore siin, et sind aidata. Võta meiega ühendust, et uurida uusi liisinguvõimalusi ja me aitame sul sõlmida uue lepingu, tagades sujuva ülemineku praeguselt liisitud autolt järgmisele.

Lisateabe saamiseks tagastusprotsessi kohta või kui sul on küsimusi uue liisingu alustamise kohta, võta julgelt ühendust meie klienditoega. Meie eesmärk on muuta sinu liisingukogemus võimalikult mugavaks ja probleemivabaks.

Kas said küsimusele vastuse?

Kas sul on veel küsimusi?

Võta meiega ühendust