Kuidas saame aidata?

Abikeskus Leasing GoMore Leasing Kas ma saan lisada GoMore Keyless'i oma liisingautole?

Kas ma saan lisada GoMore Keyless'i oma liisingautole?

Ava oma liisitud auto potentsiaal võtmeta jagamisega

GoMore Keyless-tehnoloogia muudab revolutsiooniliselt seda, kuidas saad oma liisitud sõidukit jagada, suurendades mugavust nii sulle kui ka rentnikele. Paljud meie GoMore'i liisingautod ühilduvad selle uuendusliku funktsiooniga, mis võimaldab sul oma autot välja rentida ilma, et peaksid füüsiliselt kohal olema. Siin on kirjas, kuidas nautida GoMore Keyless'i eeliseid oma liisitud GoMore autoga.

GoMore Keyless'i eelised

  • Lihtne juurdepääs: Rentnikud saavad autot iseseisvalt kätte võtta ja tagastada GoMore rakenduse kaudu.

  • Suurem nõudlus: Keyless-tehnoloogiaga varustatud sõidukeid renditakse kuni viis korda rohkem kui neid, millel seda pole.

  • Täielik kontroll: Säilitad täieliku kontrolli selle üle, millal sinu auto on rendilepingus saadaval, hoides oma rendikalendrit ajakohasena.

GoMore Keyless'i nõuded

  1. Ühilduvad mudelid: Sinu auto mark ja mudel peavad olema GoMore poolt toetatud. Ainult liisitud autod, millel on märge "Keyless", saab selle tehnoloogiaga varustada.

  2. Liisingu kestus: GoMore Keyless'i paigaldamiseks peab sinu liisingulepingul olema jäänud vähemalt 12 kuud.

Alustamine GoMore Keyless'iga

Kui oled huvitatud GoMore Keyless'i lisamisest oma liisitud sõidukile, järgi neid samme:

  1. Vaata valikud üle: Mine lehele ja vajuta "Jätka", mis asub selle liisingauto lehel, mida soovid tellida, et saada üksikasjalikku teavet GoMore Keyless'i kohta, sealhulgas hinnakujunduse ja paigaldustingimuste kohta.

  2. Võta meiega ühendust: Edasise abi saamiseks või oma liisinguvõimaluste uurimiseks koos GoMore Keyless'iga võta meiega ühendust. Meie meeskond on valmis aitama sul oma liisingukogemust selle tipptasemel tehnoloogiaga täiustada.

Kokkuvõtteks

GoMore Keyless mitte ainult ei lihtsusta sinu auto välja rentimise protsessi, vaid suurendab ka oluliselt selle potentsiaalset tulu. Võimaldades rentnikel pääseda sinu autole otse ligi GoMore rakenduse kaudu, avad uue paindlikkuse ja mugavuse taseme. Alusta oma teekonda GoMore Keyless'iga juba täna ja muuda oma liisingukogemus võimalikult tõhusaks.

Kas said küsimusele vastuse?

Kas sul on veel küsimusi?

Võta meiega ühendust