Kuidas saame aidata?

Abikeskus Leasing GoMore Leasing Kas ma võin oma liisingus oleva auto GoMore'i kaudu välja rentida?

Kas ma võin oma liisingus oleva auto GoMore'i kaudu välja rentida?

Rendi välja oma liisitud auto ja vähenda oma kulusid

GoMore võimaldab oma liisinguklientidel oma liisitud autosid välja rentida, võimaldades sul muuta sõiduki seisuaja võimaluseks teenida lisatulu. See mitte ainult ei aita katta osa sinu igakuistest autokuludest, vaid aitab kaasa ka ressursside säästlikumale kasutamisele, jagades oma autot teistega.

Kuidas see toimib?

Kui leiad, et sinu auto on pikema aja jooksul kasutamata, võid selle lisada GoMore'i ja seda välja rentida usaldusväärsetele kogukonna liikmetele. Järgnevalt on kirjas põhjused, miks sinu liisitud auto rentimine GoMore'is on turvaline ja kasulik võimalus:

  1. Spetsiaalne rendikindlustus: Iga kord, kui sinu autot renditakse GoMore'i kaudu, on see kaitstud meie spetsiaalse rendikindlustusega, tagades meelerahu nii sulle kui ka rentnikele.

  2. Täielik kontroll: Sul on täielik kontroll selle üle, millal ja kelle poolt sinu autot renditakse. Saad seadistada saadavuse vastavalt oma ajakavale ja eelistustele.

  3. Kontrollitud rentnikud: Kõik potentsiaalsed rentnikud peavad läbima isiku- ja juhiloa kontrolli enne oma esimest renti GoMore'is, tagades, et sinu auto on turvalistes kätes.

  4. GoMore Keyless: Paljud meie liisitud sõidukid sobivad GoMore Keyless-süsteemiga. See funktsioon võimaldab rentnikel sinu autole iseseisvalt ligi pääseda ja seda tagastada, kasutades GoMore rakendust, mis suurendab protsessi mugavust ilma füüsilise võtmevahetuse vajaduseta.

Võta omaks paindlikkus ja tõhusus

Valides oma liisitud sõiduki rentimise GoMore'i kaudu, ei leevenda sa mitte ainult oma rahalist koormust; sa avaldad ka positiivset mõju keskkonnale, maksimeerides olemasolevate ressursside kasutamist. Alusta juba täna ja muuda oma liisitud sõiduk kasulikuks nii endale kui ka kogukonnale.

Palun pane tähele, et sul on lubatud välja rentida ainult liisingautot, kui auto on liisitud läbi GoMore'i. Teiste liisinguettevõtete kaudu liisitud autosid ei tohi meie platvormi kaudu välja rentida.

Kas said küsimusele vastuse?

Kas sul on veel küsimusi?

Võta meiega ühendust