Kuidas saame aidata?

Abikeskus Üldine Makse ja tagasimaksed Kuidas broneeringu eest maksta?

Kuidas broneeringu eest maksta?

Broneeringu eest tasumine GoMore'is on sujuv ja turvaline protsess, mis on loodud nii mugavuse kui ka turvalisuse tagamiseks. Järgnevalt on kirjeldatud, kuidas makset sooritada:

1. Vali makseviis

Broneerimise ajal palutakse sul valida makseviis. GoMore aktsepteerib erinevaid makseviise, et see sobiks sinu eelistustega. Veendu, et sinu makseandmed on ajakohased ja õiged, et vältida viivitusi.

2. Turvaline makseprotsess

Kui oled valinud makseviisi ja sisestanud oma andmed, töödeldakse sinu makset turvalises keskkonnas. GoMore kasutab sinu andmete kaitsmiseks ja tehingu terviklikkuse tagamiseks standardseid tööstusharu turvameetmeid.

3. Kinnitus

Pärast makse edukat töötlemist saad kinnitussõnumi veebisaidil või rakenduses, olenevalt sellest, kus broneeringu tegid. Meilikinnitus saadetakse ka sinu GoMore-kontoga seotud e-posti aadressile.

Tähtis info

Pane tähele, et kõik GoMore'is tehtavad maksed tuleb teha meie platvormi kaudu. Maksmine platvormi väliselt ei ole lubatud ja see võib viia konto peatamiseni.

Nõuanded sujuva maksmise tagamiseks

  • Kontrolli oma kaardiandmeid: Veendu, et sinu kaardiandmed on õigesti sisestatud ja et sinu kaardil on piisavalt raha.

  • Kasuta uuendatud brauserit või rakendust: Parima kogemuse saamiseks veendu, et kasutad GoMore'i rakenduse või veebibrauseri uusimat versiooni.

  • Luba teavitused: Lülita sisse e-posti või rakenduse teavitused, et saada teavitusi oma makse staatuse kohta.

Kui makseprotsessi käigus tekib probleeme, vaata tõrkeotsingu näpunäiteid meie Maksevigade abiosas või võta abi saamiseks ühendust meie klienditoega.

Kas said küsimusele vastuse?