Kuidas saame aidata?

Abikeskus Üldine Hinnangut Mida teha, kui saad halva hinnangu?

Mida teha, kui saad halva hinnangu?

Halva hinnangu saamine GoMore’is võib olla murettekitav. Siin on juhised, mida teha sellises olukorras ja teave selle kohta, kas hinnangut saab eemaldada.

Halbade hinnangute mõistmine

Enne mis tahes sammude astumist on oluline mõista, miks halb reiting võis olla antud. Hinnangud peegeldavad teise kasutaja kogemusi sinuga ning negatiivne tagasiside võib anda väärtuslikku teavet valdkondade kohta, kus võiksid end parandada. Mõtle järgmistele asjaoludele:

  • Kontrolli üksikasju: Vaata tehingu või suhtluse üksikasju. Kas oli mingeid arusaamatusi või valdkondi, kus ootusi ei täidetud?

  • Analüüsi suhtlemist: Mõtle, kuidas suhtlemine sujus. Kas midagi oleks võinud olla selgem või õigeaegsem?

Mida teha pärast halva hinnangu saamist?

  1. Hinda tagasisidet: Vaata tagasiside hoolikalt läbi. Kas tegemist on ühekordse probleemiga või toob see esile korduva probleemi, millega saad tegeleda?

  2. Paranda oma teenust: Kasuta seda kui võimalust parandada. Olgu see siis suhtluse parandamine, täpsem toimimine või pakutavate teenuste kohandamine, väikesed muudatused võivad tulevikus viia paremate hinnanguteni.

Kas halva hinnangu saab eemaldada?

  • Reitingu eemaldamise poliitika: Üldiselt ei eemalda GoMore hinnanguid, välja arvatud juhul, kui need rikuvad meie sisusuuniseid, sisaldades jämedat ja ahistavat keelt, ebaõiget teavet või ebaõiglasi süüdistusi.

  • Hinnangu taotlemine: Kui usud, et hinnang on antud ebaõiglaselt või sisaldab sobimatut sisu, võid võtta ühendust GoMore´i klienditoega ja taotleda läbivaatamist. Esita selged põhjused, miks arvad, et hinnangu eemaldamist tuleks kaaluda.

Sammud hinnangu eemaldamise taotlemiseks:

  1. Kogu tõendeid: Enne klienditoega ühenduse võtmist kogu kokku kõik asjakohased teated või tõendid, mis toetavad sinu nõuet.

  2. Kontakteeru klienditoega: Võta ühendust GoMore´i klienditoega. Kirjelda konkreetselt oma muret ja põhjenda miks arvad, et hinnang rikub meie suuniseid.

  3. Oota vastust: Kui oled oma juhtumi esitanud, oota, et tugimeeskond seda uuriks ja vastaks. Nad teavitavad sind oma otsusest ja võimalikest järgmistest sammudest.

Tulevaste halbade hinnangute vältimine

  • Hoia kõrged standardid: Püüa alati pakkuda parimat võimalikku kogemust, et vältida tulevasi halbu hinnanguid.

  • Küsi tagasisidet: Pärast iga tehingut küsi tagasisidet. See aitab tuvastada probleeme enne, kui need põhjustavad halva hinnangu.

  • Ole proaktiivne: Kui midagi läheb valesti, tegele probleemiga ennetavalt, enne kui teine pool jätab hinnangu.

Kokkuvõte

Kuigi halb hinnang võib olla masendav, on see ka võimalus õppida ja parandada. GoMore väärtustab õiglast ja läbipaistvat hindamissüsteemi ning selle süsteemi mõistmine aitab sul oma suhtlust platvormil paremini juhtida. Pea meeles, et üks halb hinnang ei iseloomusta sinu üldist tulemuslikkust, eriti kui võtad meetmeid probleemide lahendamiseks ja jätkad suurepärase teenuse pakkumist.

Kui sul on lisaküsimusi või vajad abi, võta julgelt ühendust GoMore´i klienditoega. Me oleme siin, et aidata tagada sinu kogemuse positiivne ja edukas kulgemine.

Kas said küsimusele vastuse?