Kampaania- Kutsu autot omav sõber GoMore'i!

Kerttu Torm
Kerttu Torm · 10 juuni 2024

Sõbra auto seisab parklas, kuid kulud jooksevad? Nüüd on võimalus teha sõbrale tõeline teene, mis on kasulik nii teile mõlemale kui ka paljudele meie teistele liikmetele - rääkimata keskkonnast! Kui vihjad oma autoomanikust sõbrale GoMore'i olemasolust ja sõber loob platvormile autoprofiili ning saab oma esimese toimunud rendi, saad nii sina kui ka su sõber meilt 20€ tankla kinkekaardi, mida kasutada näiteks auto pesuks.

Kuidas Soodustust Lunastada:

  1. Vihja GoMore'ist oma sõbrale ja palu tal luua auto profiil. Profiili saab luua kas GoMore'i rakenduses (Apple või Android) või brauseri kaudu meie kodulehel gomore.ee.

  2. Saada meile oma sõbra auto registreerimisnumber pealkirjaga "Sõbrakampaania" aadressile support@gomore.fi, et teaksime, kes on vihjanud ja millise autoga on tegemist.

  3. Kui autoprofiil on loodud ja avaldatud GoMore'is, võtame su sõbra soojalt vastu autode jagamise kogukonnas. Aitame tal saada võimalikult kiiresti esimese rendibroneeringu ja alustada autoga teenimist.

  4. Niipea kui sõbra autot on esimest korda GoMore'i kaudu renditud, edastame sulle ja su sõbale 20 € tankla kinkekaardi.

Ära jäta seda suurepärast võimalust kasutamata! Aita oma sõbral muuta seisev auto tulu teenivaks varaks ja saa ise kasu samal ajal. Liituge meie kasvava autode jagamise kogukonnaga ja nautige kõiki eeliseid, mida GoMore pakub.