GoMore & ISIC panid leivad ühte kappi

Kerttu Torm
Kerttu Torm · 30 juuli 2024

ISIC ja GoMore – Täiuslik Sobivus

ISIC pühendub noorte koolielu paremaks muutmisele, pakkudes mitmesuguseid soodustusi ja eeliseid tudengitele üle kogu maailma. GoMore omakorda aitab olemasolevaid autosid paremini ära kasutada, pakkudes autoomanikele võimalust teenida lisatulu ja rentnikele taskukohaseid rendiautosid.

Meie koostöö tähendab, et kõik ISIC Student, ITIC ja IYTC kaardi omanikud saavad oma esimesest rendist 30€ soodustust. See tähendada, et sinu esimene rendikogemus võib olla sulle täiesti tasuta!

Koostöö ISICuga sobib suurepäraselt meie missiooniga edendada jätkusuutlikku ja taskukohast liiklemist. Tudengid ja õpetajad saavad nüüd reisida lihtsamalt ja soodsamalt, ilma et peaksid ise autot omama. Olgu vajaduseks nädalavahetuse reis, sõpradega väljasõit või igapäevatoimetused – GoMore ja ISIC on sinu jaoks alati olemas.

Kuidas Pakkumist Kasutada?

Pakkumise kasutamiseks registreeru meie platvormil, lunasta oma ISIC kaardiga kood, sisesta see meie maksete vahelehele ja naudi soodustust. See on meie viis muuta autorent tudengkonnale kättesaadavamaks ja mugavamaks. Miks oodata? Kasuta võimalust avastada uusi paiku ja luua unustamatuid mälestusi koos GoMore ja ISICuga.

Liitudes meiega, saad anda oma panuse keskkonnasäästlikkusse ning samal ajal nautida autoga liiklemise vabadust. Koos saame liikuda jätkusuutlikuma tuleviku poole. Tule ja liitu meiega, et avaldada positiivset mõju keskkonnale ja kogeda mugavat autorenti.