Kui palju siis auto välja rentimisega võib teenida?

Kerttu Torm
Kerttu Torm · 22 juuli 2024

Kui palju ma võin teenida oma autot välja rentides?

Vastuseid on tegelikult sama palju kui on auto omanikke. Teenitud tulu määr sõltub mitmest tegurist, näiteks kui tihti auto on kuu aja jooksul välja renditud, mis on auto päevane rendihind, kas auto omanik on rakendanud meie dünaamilist hinnastamist, kui pikad rendiperioodid on sellel kuul olnud, ja kas auto omanik rendib välja ühte või mitut autot.

Kuigi kõik eelmainitud tegurid võivad algul tunduda segased ja kogu asi keeruline, siis auto välja rentimine GoMore´i kaudu on kïke muud kui keeruline ja saame siiski ka välja tuua konkreetseid numbreid. Vestlesime meie ühe aktiivse auto omaniku Kuldar ja kuldasr oli valmis enda GoMore´i kogemust ka teiega jagama.

Kui palju Kuldar siis teenib?

GoMore'is on erinevaid auto omanikke. Mõned, nagu Kuldar, rendivad oma autot tihedamini välja, teised harvemini. Kuldar valis oma sõnade järgi GoMore kuna talle tundus see mugav viis teenida lisaraha. Kuldar märkis, et ta maksab auto kulude eest kuus umbes 500 eurot. GoMore'i kaudu teenib ta umbes 300 eurot kuus, millega ta katab osa oma auto kuludest ja seeläbi jääb auto kuluks ainult 200 eurot kuus. See on hea viis vähendada oma igapäevaseid kohustuslikke kulusid ja vabastada raha millegi toredama jaoks.

Mis mõjutab broneeringute määra?

GoMore'i 10-aastane kogemus on näidanud, et üheks mõjutavaks teguriks on kindlasti Keyless-seade, mis annab nii auto omanikule kui ka rentnikule vabamad käed, võimaldades autot vastu võtta ja tagastada kontaktivabalt. Meie andmete põhjal võib Keyless-seade tuua kuni viis korda rohkem broneeringuid. Kuldariga vesteldes tõstis ka tema esile, et Keyless-seade on aidanud kaasa broneeringute saamisele ning vabastanud Kuldari aega. Ei ole vaja kokku leppida võtmete üleandmise kellaaega ja kohta, mis annab ka rentnikule paindlikkust auto vastuvõtmise ja tagastamise suhtes juhul, kui näiteks autole ei jõua järgi täpselt broneeringu alguses või tahakski hoopis auto tagastada enne broneeringu lõppemist.

Kuna me inimesed sööme tihtipeale silmadega, siis Keylessile lisaks hindavad rentnikud häid pilte ning informatsiooni auto profiilis. Tihti rendivad autot inimesed, kellel oma isiklikku autot ei ole kuid vahel seda vajavad ning teevad oma valiku just autoprofiilis esitatud informatsiooni põhjal. Panusta natukene aega ja vaeva profiili loodes, me teame, et see võib tunduda tüütu, aga see nõuab su aega ainult ühe korra ja tasub sulle su ajakaotuse mitmekordselt tagasi.

Eelmainitule lisaks on äärmiselt oluline kindlasti ka auto päevane hind ning asukoht. Me teame, et hinna asetamine võib tunduda keeruline ja sellepärast oleme välja töötanud meie hinnakalkulaatori, mis teavitab sulle, kuhu paiku hind võiks jääda arvestades turuhinda. Lisaks soovitame ka tutvuda meie teiste auto omanike profiilidega ja eeskujuks näiteks võtta need autoprofiilid, millel on mitmeid hinnanguid. See on märk sellest, et hind, asukoht ning muu profiiliga seonduv on korras ja autot renditakse tihedalt. Soovitame alguses pidada hinda mõne võrra madalama, et saaksid esimesed broneeringud ning hinnangud ja seejärel hinda vajadusel reguleerida. Lisaks soovitame ka rakendada meie dünaamilist hindlemist, mis reguleerib hinda sinu eest vastavalt kõrg-või madalhooajale. Nii maksimeerid oma tulud.

Mis puudutab auto asukohta, siis on kindlasti ka ütlemata selge, et enim broneeringuid tuleb, kui auto asukoht on tiheda liiklusega ümbruskonnas. Samas on meid vahel üllatanud ka elamurajoonid, kus liiklust tundub olevat vähem. Seepärast ongi meie nõuanne see, et proovi mitmeid auto asukohti ja otsusta seejärel, mis on sinu autole kõige optimaalsem asukoht broneeringute saamiseks.

Viimane nõuanne broneeringute määra lisamiseks on meie poolt kalendri värskendamine ning ajakohasus. Kuna platvormile liitub endiselt palju esmakordseid rentnikke, siis on äärmiselt oluline, et kalender oleks ajakohane ning sealt on ära blokeeritud need päevad, mil auto ei ole saadaval. Niiviisi tagame kõikidele kasutajatele positiivse kogemuse, broneeringuid ei lükata tagasi ja rentnikud tulevad autot rentima uuesti peale head kogemust.

Kuidas alustada?

Tundub mõistlik ja hea viis lisaraha teenimiseks? Tahaks kaa teenida 300e või miks mitte ka rohkem lisatulu kuus? Selle jaoks ei pea sa tegema midagi muud kui looma autoprofiili, täitma auto andmed ning valmis see ongi.

Tere tulemast GoMore'i liikmeks!