Jaga rohkem, teeni rohkem!

Kerttu Torm
Kerttu Torm · 2 oktoober 2024

Suvi on selja taga, puhkused puhatud ja jõulud piiluvad vaikselt juba nurga tagant. Peas keerlevad nii kinkide ideed kui ka mõtted selle üle, kuidas eelarve kokku ei jookseks nagu jõuluvana saan. Aga ära muretse – GoMore on valmis sind aitama, et jõulukingituste jaoks raha kogumine läheks sama libedalt nagu põhjapõtrade teekond üle lume ning selleks olemegi käivitanud põneva boonuskampaania!


Jaga rohkem kampaania kestab 1.10.–31.12.2024 ning aitab autoomanikel oma renditulu suurendada! Kui otsid viisi, kuidas oma auto rendile andmine veelgi tulusamaks muuta, siis on see kampaania just sulle!

Kampaania eesmärk on motiveerida auto omanikke rohkem autosid jagama ja seeläbi rohkem teenima.

Kuidas see töötab?

Kampaanias osalemine on lihtne! Kohanda oma auto rendihinda vastavalt turutingimustele, nii suurendad oma võimalusi saada rohkem broneeringuid ja teenida boonuseid. Kampaania vältel saad koguda lisaboonuseid iga broneeringute või rendipäevade eest. Mida rohkem broneeringuid või rendipäevi, seda suurem on ka boonus!

Miks kohandada rendihinda?

Turg on pidevas muutumises ning tihti on hind see, mis määrab, kas su auto saab broneeritud või jääb seisma. Meie andmed näitavad, et autoomanikud, kes kohandavad oma hindu vastavalt nõudlusele ja konkurentsile, saavad rohkem broneeringuid. Kampaania pakub suurepärast võimalust selleks, et oma rendihind üle vaadata ning teha vajalikud muudatused, mis aitavad sul rohkem teenida.

Kuidas saada lisatulu GoMore boonuskampaaniaga?

  1. Vähemalt 5 broneeringut või 5 rendipäeva kalendrikuus Kui Sinu autol on kuu jooksul vähemalt 5 broneeringut või see on välja renditud 5 päeva, saad järgmise kuu jooksul 30 € boonust lisaks oma tavapärasele renditulule.

  2. Vähemalt 10 broneeringut või 10 rendipäeva kalendrikuus Kui Sinu autol on kuu jooksul vähemalt 10 broneeringut või see on välja renditud 10 päeva, saad järgmise kuu jooksul 50 € boonust lisaks oma renditulule.

  3. Saavuta püsiv edu ja teeni veel lisaboonust Kui täidad vähemalt ühe eelmainitud tingimustest kolm kuud järjest (oktoober–detsember), saad jaanuaris lisaks veel 50 € boonust.

Kuidas seda saavutada?

Aktiivne ja paindlik hinnakujundus: Kohanda oma auto rendihinda vastavalt turutingimustele, et suurendada broneeringute arvu.

Reageeri kiiresti päringutele: Kiire suhtlus aitab kinnitada rohkem broneeringuid. Hoia oma auto nähtav ning kättesaadav, värskenda kalendrit.

Ära jäta kasutamata võimalust teenida lisatulu: Kohanda oma auto rendihinda ja alusta rohkemate broneeringute kogumist juba täna. GoMore aitab sind igal sammul, et saaksid oma autorendist maksimumi.

Täpsema info kampaania kohta leiad siit.