Auto - rahaauk või hoopis lisatulu allikas?

Kerttu Torm
Kerttu Torm · 27 veebruar 2024

Siiani ei ole me võinud rääkida autode puhul investeerimisest ( va. olukord kus on tegu mõne haruldase eksemplariga) kuni GoMore selle võimalikuks tegi. Nimelt on võimalus autoga teenida lisatulu. Juba mitmes GoMore'i riigis on autorentijad tegelikult autodesse investeerinud, mis tähendab, et GoMore võimaldab ka professionaalsemat või "sidehustle" tüüpi investeerimistegevust.

Kuidas autoga raha teenida?

GoMore on just sinu jaoks, kes sa oled ostnud auto ja kasutad seda nii nagu suurem osa inimesi - ehk siis auto seisab suurema osa ajast kuna peamiseks rahateenimise allikaks on täiskohaga töö mis ei nõua auto kasutamist. Nimelt võimaldame sulle oma auto välja rentida just sulle sobival ajal sulle sobiva hinna eest, mis tähendab seda, et auto teenib sulle passiivselt raha. Lisaks meie Keyless teenus pakub sulle veelgi mugavama võimaluse rentida auto välja nii, et sa ei pea rentnikuga isiklikult kohtuma võtmete üleandmiseks. Keyless´iga võid tutvuda siin.

Kui palju autorendiga võib teenida?

Oma auto rentimine GoMore kaudu on muutunud populaarseks juba mitmes riigis, sealhulgas ka Soomes. Autorendi tulu kuus oleneb sellest mitu päeva kuus sa oma autot välja rendid, kus su auto asub ja mis autoga on tegemist. Keskmiselt näiteks Soomes meie aktiivsed auto omanikud teenivad kuni 300e kuus ja Keyless autode puhul juba isegi 500e/ kuus. Rõhutan, et need on keskmised summad, piire pole ja summad on eelmainitud seikadest varieeruvad. Eestis on jutuks olnud juba pikemat aega mitmetele muret tekitav automaks. Meie platvorm pakub võimalust autorendiga katta kas osaliselt või kogunisti näiteks automaksu, miks ka mitte muud autoga seonduvad kulud või näiteks reisi Egiptusesse.

Tundub huvitav eks? Proovi järgi ja näed ise kuidas autoga on võimalik tulu teenida.

“Säästa raha suurtelt igavatelt asjadelt, et sul jääks midagi alles selleks, et nautida elu väikeseid mõnusid.”
- Elisabeth Leamy